2777
2789

قضیه اینه که من یه ذره از پدر و مادرم ناراحت بودم و مودم خیلی خراب شد امروز بنا به دلایلی 

از صبح هم هیچی نخوردم تو دوره pms  هم هستم و اینقدر حال روحیم خرابه و عصبی ام و سردردم که نمیدونم چیکار کنم

فردا هم امتحان دارم و هیچی واسش نخوندم

خلاصه که تا خودمو نکشتم بگید چه غلطی بکنم🤦🏻‍♀️💔😃

بهترین نسخه خودت باش🤞

میگن کپسول گل مغربی واسه پی ام اس خوبه. چند سال قبل خودم هر چی گشتم دارویی براش پیدا نکردم.بعدها کپسول گل مغربی رو شنیدم که دیگه خوب شده بودم.

چیزی که پی ام اس منو خوب کرد حرز امام جواد علیه السلام بود. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بیرون یه کوچولو پیاده روی کن حال و هوایی تازه بخور بعد همونجا پدرو مادرتو بخاطر هرچی بوده و هرچی که گفتن ببخش و بیا خونه

پدر و مادر حتی اگه بدترین آدمهای دنیا هم باشن آدم به تکیه گاه بودنشون احتیاج داره پس بخاطر اونا خودتو عصبانی نکن هیچوقت و همیشه ببخششون

بعد بیا خونه یا چیز شیرین با چایی بخور و درستو بخون

برو بیرون یه کوچولو پیاده روی کن حال و هوایی تازه بخور بعد همونجا پدرو مادرتو بخاطر هرچی بوده و هرچی ...

ممنونم عزیزم:)

اجازه ندارم برم بیرون 

ولی چشم سعی میکنم ببخشم

ممنونمم

بهترین نسخه خودت باش🤞
ممنونم عزیزم:)اجازه ندارم برم بیرون ولی چشم سعی میکنم ببخشمممنونمم

پنجره باز کن و هوا بخور ،تجربه من تو اعصاب خوردیا اینه که هوای تازه واقعا مغز آدمو میشوره و نظر آدمو عوض میکنه،خیلی سبک میکنه آدمو

من تو همچین شرایطی خیلی میشینم با خدا درد دل میکنم  خیلی کمکم میکنه تو زندگی حس کنم تنها نیستم