2777
2789
عنوان

خییییلی دلم بچه میخواد ولی انگار خدا هنوز منو لایق مادری نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 76 پست

بذارین یچیزی بگم بهتون امیدوار میشین به زندگی 

من الان شش هفته و پنج روزه حامله ام و دیگه نا تو بدنم نیست جونم رفته کلا از ویار وتهوع مسخره اش 

الان سه روزه ارزو دارم بتونم دو قلوپ اب بخورم حسرت اب خوردن دارم شوهرم اب میخوره همچین باحسرت نگاش میکنم دیگه الان دلم میخواد بمیرم فقط راحت شم 

من یدونه بچه دارم این دومیشه از زندگیتون لذت ببرین بابا دوست دارین به این حال‌وروز بیفتین 

به من هم نداد الان دیگه کلا قید بچه دار شدن رو زدم ولعش فکر نمیکنم میگم لابد بهتره اینجوری

من روزی نیست بهش فکر نکنم

مگه میشه بهش فکر نکرد آخه؟

خیلی شبا خوابشو میبینم حتی..

شما چندساله اقدام بودید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه شوهرتم ازمایش داده

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
آره عزیزم کاش حال تو رو داشتم و بچه دار میشدم بخدا راضی ام

خیلی سخته به امام حسین من الان سه روزه یه قلوپ اب نتونستم بخورم میگم یا بمیرم یا این حالت خوب شه‌دیگه نمیکشم وقتی فک میکنم تا سه ماه اینده برنامه همینه دوست دارم سم بخورم بمیرم 😭😭😭😭

منم بچم نشد ولی به این فکر کن چقدر اذیت هارو لازم نیست تحمل کنی از بارداری و شیردهی گرفته تا دغدغه مهد و مدرسه و نمره و آزمون و دانشگاه و .... نمیگم بده ولی به نظرم به آرامشی که از نداشتن بچه آدم داره شاید بارزه

دیروز ساعت 6 عصر شبکه سلامت برنامه پریزاد در مورد زوجی بود که بعد فکر کنم 12 سال بچه دارشدن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من روزی نیست بهش فکر نکنممگه میشه بهش فکر نکرد آخه؟خیلی شبا خوابشو میبینم حتی..شما چندساله اقدام بود ...

من ازدواج اولم پنج سال بود که باردار نشدم قسمت نشد 

الآنم نزدیک سه ساله ازدواج کردم بازم نشدم ولی ۳۸سالمه دیگه ازم گذشته 

خیلی سخته به امام حسین من الان سه روزه یه قلوپ اب نتونستم بخورم میگم یا بمیرم یا این حالت خوب شه‌دیگ ...

منم دوست دارم جام وباشماعوض کنم انتظارنکشیدی نمیدونی چیه بیبی چک منفی وازمایش منفی تنبلی تخمدان وتاخیرپریودی ناامیدی نمیدونی چیه 

وضع مالیتون‌ چطوره؟

پول دارین اگه چیزی خواست واسش بخرین چیزی رو دلش نمونه جلو دوستاش خجالت نکشه؟؟

اینکه میگن خدا روزی بچه رو میرسونه‌ در حدی که طرف از گشنگی‌ نمیره نه اینکه خواسته هاش برآورده شن 

خواهش‌ میکنم قبل از بچه دار شدن به اینا فکر کنید

وا یعنی دوسه ماه اقدام کردی نشد رفتی آی یو آی؟چرا آخهیکسال صبر میکردی حداقل

خب نمیشد عزیزم 

وضعیت ما فرق داره 

همسرم اسپرش ضعیفه دارو میخوره

منم ذخیرم پایینه بخاطر اندومتریوز

دکتر سه ماه گفت اقدام کنید طبیعی اونم چی با امپول ازادسازی اینا داد نشدم سه ماه طبیعی

کفت ماه بعد بیاید ای یو ای کنم 

که کردیم الان باز نشد 

بایذ بریم پیشش دوباره

من سمت آی یو ای و ای وی. اف نرفتمدوماهه رفتمزیر نظر پزشک طب سنتیامیدوارم که ناامید نشمچندماهه اقدامی

دوستم بعد چند ساااال خدا بهش پسر داد

پسرش دو ماهه بود که باز اقدام کرد برا بعدی

ژن دوقلویی رو هم دارن

الان پسرش کلاس اوله، باردار شده دوقلو

یعنی بعد ۷ سال دوباره باردار شد