2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین دارم دق میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست

سعی کن خودتو پرورش بدی ب جاهای بالا برسی با حرف هیچ کس زندگی نکن اگ بخوای برای فرار از خانوادت ازدواج کنی مطمئن باش توی ازدواج هم شکست میخوری اینو تجربه بهم ثابت کرده 

فقط فقط ب فکر رشد فردی خودت باش اشتباه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون نمیشه من حجاب خیلی بهم میاد یه خانمی یه بار تو خیابون زد رو شونم گف ماشالا نه شما من و میشنا ...

فکر میکنی همه همین جور هستن فقط شما نیستی 

منم تو سن پایین فکر میکردم همه دارم مسخرم میکنن میگن خوش چهرم 

الان که نزدیک چهل سالمه عکسامو میبینم می بینم چقدر معقول بودم 😂

شما الان یک فرد بزرگسال محسوب میشی مطمئنن تغییر چهره زیادی داری تا تکامل کامل چهرت 

انتقاد میشنوی زیاد صبور باش

فکر میکنی همه همین جور هستن فقط شما نیستی منم تو سن پایین فکر میکردم همه دارم مسخرم میکنن میگن خوش چ ...

کاش شما مامان من بودین 😭🥹

کاربری دست چند نفره❤️✨️

هعی واقعیت و ک نمیشه کاری کرد

نگاه همه ما یک جوری آزمایش میشیممممم

گاهی این رفتارهای بد خانواده باعث میشه تو یک زن پخته بشی برای آیندت 

اینا باعث میشه در آینده زن قوی تری بشی 

الان اگه در مقابل مادرت و زن عموت نتوتی خودتو کنترل کنی بدون در زندگی زناشویی هم نمی تونی کنترل کنی خودتو 

بدون اینا مسیری هست که خدا مهربون گذاشته تا توی بنده بتونی در آینده وارد جامعه بشی و کم نیاری 

تمام ناراحتیتو میفهمم با گوشت و خونم اما بدون این فقط برای شما اتفاق نیوفتاده و هزاران دختر دیگه هم امروز اینجور انتقاد هارو تجربه کردن شاید لازم هست از پیله دختر بچه ی نازک نارنجی بیای بیرون تا بتونی یک به عنوان خانم بدرخشی تو جامعه