2777
2789
عنوان

اقدامیا واسه بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
ماه چندم اقدامته عزیزم دلت دختر میخواد یا پسر مشکلی نداری تنبلی چیزی؟

من ماه ششم اقداممه تقریبا ولی ماه قبل رفتم دکتر گفت تنبلی داری یه سری دارو برای تخمدانم داد مثل‌کوکیوتن و ایپی۶ این ماهم بهم متفورمین و کلومیفن داد برای بارداری و آمپول هاش ام ج ۴ تا و سینال اف ۳ تا و روز ۱۵ سیکلمم هاش س ج زدم ینی امروز ببینم خدا چی میخواد...شما چطور؟؟ دختر پسرش زیاد فرقی نداره هرچی‌خدا داد اولی پسر بود 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من ماه ششم اقداممه تقریبا ولی ماه قبل رفتم دکتر گفت تنبلی داری یه سری دارو برای تخمدانم داد مثل‌کوکی ...

من ماه اولمه عزیزم تنبلی داشتم حدودا یکسال و نیمه شیردهی ندارم اما شیر سینه هامم قط نشده احتمالا پرولاکتینم بالاس حالا فعلا ک اقدام کردم اما منظم و جدی هم نبوده بدون در نظر جرفتن روزای تخمک گذاری منم اولی پسره الان دلم یه دختر میخواد اما کار خاصی انجام نمیدم براش حوصله ندارم هر چی که خیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ماه اولمه عزیزم تنبلی داشتم حدودا یکسال و نیمه شیردهی ندارم اما شیر سینه هامم قط نشده احتمالا پرو ...

انشالله ک باردار باشیم جفتمون ولی اگه نشد ماه بعدی برو قرص و آمپول بزن ...انتظار خیلییی سخته ولی باردار بودی خبرشو بده..کی موعدته؟؟ من ۲۵م

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
انشالله ک باردار باشیم جفتمون ولی اگه نشد ماه بعدی برو قرص و آمپول بزن ...انتظار خیلییی سخته ولی بار ...

منم بیست و دوم بیست و سوم تقریبا نزدیکیم بهم حتما تو هم اگه بودی حتما بگو 😘

منم بیست و دوم بیست و سوم تقریبا نزدیکیم بهم حتما تو هم اگه بودی حتما بگو 😘

چشمممم