2777
2789

تا کی تا کجاااا😓😭🤧واقعا دارم می‌سوزم از اینهمه بی عدالتی و بی انصافی😓برای چی برای اینکه ما نمی‌توانیم مثل بقیه خ...آیه مال باشیم و زیر ءب بزنیم اونا آنقدر. طمع پول دارن ک بخاطرش حاضرن جونشونم فدا کتن

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا لحظاتی دیگر تاپیک استارتر دار فانی را وداع میگوید ...😔😂

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
چی شده

بی عدالتیع دیگه دنیا بی انصافن بعضیاشون تو سرکار آنقدر زیر آب زن و باید ببخشید خ...ایمال هست ک حد ندارع بخاطر همین کارشون میرن زیر آب ی بدبخت ساده مثل من و میزنن و از اونورم چون مدیر عامل با طرف ریخته رو هم رو حرفش نمیتونه نه بیاره سریع اخراج میکنه😭😥🤧😓خیییلییی حالم داغونه از ظهر آنقدر بغض دارم ک دارم خفه میشممم

بی عدالتیع دیگه دنیا بی انصافن بعضیاشون تو سرکار آنقدر زیر آب زن و باید ببخشید خ...ایمال هست ک حد ند ...

بله حق دارین ، کاملا درکتون میکنم، منم همینطور حالم گرفته از این ناعدالتی.......

چی شده

طرف دخترعموشو برداشته آوردع پیش خودش واسه کار هرچیکار آسونه میده ب اون و هرچی کار سخته میدن ب بقیه خوب این کجاش عدالته آخههه

براچی ؟چیشده مگه

عجیب بود برام هنوز تاپیک تون تعطیل نشده😅😅آخه استارتر عزیز هر موقع کاربری داخل تاپیکش از الفاظ زشت و ناپسند استفاده کنه و یا بحث تاپیکشو در این موضوع ها ببره معمولاً یا توسط گزارش های کاربرا یا توسط نی نی یارا تاپیک تعطیل میشه و اینکه هنوز این تاپیک پابرجاست یکم برام عجیب بود🙏🏻😅🌹

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
عجیب بود برام هنوز تاپیک تون تعطیل نشده😅😅آخه استارتر عزیز هر موقع کاربری داخل تاپیکش از الفاظ زشت ...

دقیقا کجا فوش داد ؟میشه ریپ بزنی منم ببینم ؟

عجیب بود برام هنوز تاپیک تون تعطیل نشده😅😅آخه استارتر عزیز هر موقع کاربری داخل تاپیکش از الفاظ زشت ...

حالا هم ک تعطیل نشده با خ..ایمالی کردن شما صد در صد تعطیل میشه😒😏

اگه شما خیلی دوست داری تعطیل شه میتونی نی نی یار تگ کنی تا به آرزوت برسی😐🤷🏻‍♀️🤧