2777
2789

سلام

من همیشه لیزر میکردم مشکلی نبود خوب بود این بار مرکز لیزرم رو تغییر دادم چون زود نوبت نمی‌داد  و متاسفانه جایی که رفتم پوستم رو سوزوندن،پاهام لک های قهوه ای شده و ناحیه بیکینی هم متاسفانه دو تا تاول زده.بهشون پیام دادم گفتن زینک اکساید بزنی به مرور خوب میشه😔خیلی ناراحتم نگرانم جاش بمونه

کسی تجربه ای داشته؟

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه دستگاهی میری؟ 

الکس میرفتم همیشه عالی بود کلینیک قبلی کوچکترین سوختگی هم نداشتم این بار جای جدید رفتم اینطور شد

پماد زینک مخصوص بگیر بزن. و اینکه زمان میبره تا لکه اش بره . منم یبار اینجوری شدم . ناشیانه کار کرد اوپراتور. و زود هم بیرونش کردن از اون مرکز

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
خوبه آتیش نگرفتی. بروجای خوب

همیشه یه کلینیک میرفتم عالی بود این بار گفت نوبت نداریم منم رفتم یه مرکز دیگه اینجام که رفتم یعنی معتبر بود ولی پوستم رو سوزوندن😔اپراتورش ناشی بود

زینک بزن جاشم نمیمونه.شاید بستگی ب پوستتم داشته باشه.منم سوخت با زینک خوب شدپوستمم روشنتر شد

بعد چه مدت خوب شد عزیزم؟😔کاش از منم خوب بشه

دیگه عمرا اینجا برم،همیشه کلینیکی که میرفتم عالی بود اینبار مجبور شدم جای دیگه برم و اینطور شد

من بعضی جاهای بدنم کبود شده انگار کتک خوردم 

نمیدونم چرا این دفعه اینطور شد

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
پماد زینک مخصوص بگیر بزن. و اینکه زمان میبره تا لکه اش بره . منم یبار اینجوری شدم . ناشیانه کار کرد ...

ممنون عزیزم😔تقریبا چه مدت بعد از بین رفت؟