2777
2789
عنوان

قدیم خونه خریدن آرزو بود الان حتی مستاجری شده آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 21 پست
بخدا ... من قبلا فگرمیگردم اگر پولدار باشم چقدر خوشبختم ولی الان بخدا حتی بنز م داشته باشم میبینم مر ...

دیگه کاری از دست ما که بر نمیاد یکی نیست جلو این گرونی هارو بگیره 

هیچی وایسه تماشا کنه بدبخت تر شدن بنده هاشو

بخاطر این حرفات تاپیکتو گزارش میزنم هرچیزی میشه خدارو میندازین وسط یعنی چه ؟دین و ایمان نداری

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۶۳ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر این حرفات تاپیکتو گزارش میزنم هرچیزی میشه خدارو میندازین وسط یعنی چه ؟دین و ایمان نداری

بزن اعتقادات من به خودم مربوطه ! با گزارش زدن اگر مشکلت تو و مملکت حل میشه بزن😂

بزن اعتقادات من به خودم مربوطه ! با گزارش زدن اگر مشکلت تو و مملکت حل میشه بزن😂

نه عزیزم با تاپیک زدن شما مشکلات مملکت حل میشه😂😂ولی کسی که خدارو نمیشناسه اومده اینجا درمورد مشکلات میگه😏😂

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۶۳ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

نه عزیزم با تاپیک زدن شما مشکلات مملکت حل میشه😂😂ولی کسی که خدارو نمیشناسه اومده اینجا درمورد مشکلا ...

به تو چه من خدارو میشناسم یانه .اگر اون خدایی ک تو میگی بنده ش امثال توان ک تو همچی دخالت کنن و حرف بزنن من دیگه حرفی ندارم . جواب منم نده اصلا دلم نمیخواد باهات هم کلام شم اینجام تاپیک منه به خودم ربط داره چی بنویسم چی ننویسم . شماها همونایی هستین که فقط بلدین صورت مسئله رو پاک کنین . بجاش میتونستی بگی ببین چیکار کردن تو این مملکت ک ملت اعتقادی براشون نمونده