2777
2789
عنوان

اگر جاریتون پیش مادرشوهرتون پشتتون بد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 71 پست
مثلا پشتت بگه این خونه مامان باباشم هیچکار نمیکنه! من موندم به ایشون و مادرشوهر چه مربوطه شما میگید ...

دقیقا همین مورد برام پیش اومد فامیل هم بودیم چند بار داد و بیداد کردم دیدم شوهرم گفت خودتو بزن بی خیالی ببین چطور میشه این دفعه مادر شوهرم گفت جاریت اینجوری گفته گفتم من اونقدر کار و زندگی دارم اونقدر سرم شلوغه که وقت واسه شنیدن غیبتای اون ندارم دیدم این دفعه که اومد خونمون چیزی نگفت 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بگه من خودم من خودم با شوخی به مادرشوهرش میگم ماشاالله تو مامانم از بس تند و فرزین حس میکنم تو دس ...

پشتت بگه تنبله بهت برنمیخوره؟ 

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»

دقیقا یک هفته پیش نامزد برادر شوهرم که تازه دو هفته هست نامزد کردن پشت سرم پیش مادر شوهرم حرف زده بود( یک سری چیزا ازش می‌دونم که اگر به خانواده شوهرم بگم جلوی این وصلت رو میگیرن اون هم میدونست من این چیزا رو می‌دونم) رفته بود پیش مادرشوهرم بد منو گفته بود و چیزایی گفته بود که از این به بعد منو دروغگو جلوه بده که اگر حقایق رو راجبش گفتم کسی باور نکنه

من کلا قصد نداشتم و ندارم که چیزایی که راجبش می‌دونم رو به کسی بگم 

ولی خوب چون بدم رو گفته بود از اون موقع خیلی خشک و رسمی هستم باهاش جوری که همه بهم میگن یکم باهاش گرم بگیر گناه داره 

ولی عمرا

مثلا پشتت بگه این خونه مامان باباشم هیچکار نمیکنه! من موندم به ایشون و مادرشوهر چه مربوطه شما میگید ...

شاید از سر بدجنسی نگفته باشه مادر شوهر من یه روز غر میزد که جاریمو ما خرجشو می‌دیم می‌ره کارا خونه پدرشو می‌کنه منم گفتم نه اونا خودشون زرنگن نیاز ندارد اون بره کاراشونو کنه بعد که اومد ازش پرسید فلان کارو کردی براشون جاریم گفت نه خودشون انجام داده بودن تا من رسیدم بعد گفت که من راست گفتم جاریمم یه سال قهر کرد و هزار تا حرف پشت من زد در صورتی که نیت بدی نداشتم شما هم از خود فرد دلیل بپرس ولی برای من تجربه شد فوششم میدن جلوم نمیگم چرا اصلا دخالت نمیکنم

دقیقا همین مورد برام پیش اومد فامیل هم بودیم چند بار داد و بیداد کردم دیدم شوهرم گفت خودتو بزن بی خی ...

جاریتون فامیله؟ 

رفتار شما با اوشون چطوره ؟ 

من هنوز عقدم چند ماهی میشه 

ولی این موضوع برا اوایل بود البته مدت زیادی نیست که تو عقدم 

اما هنوزم وقتی یادم میوفته واقعا یجوری میشم! 

الانم ارتباطمون بد نیست ولی خوب...من یکی همچین حرفی پشتم بزنه واقعا نمیتونم مثل قبل ببینمش چیبگم...

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»

هواسم هست که یک ضبت سوت کنار نشسته لام تا کام باهاش حرف نمیزنم فقط سلام خداحافظ

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد