2777
2789
عنوان

دکتر گفت ممکنه نتونم مادر شم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست

مشکل زنان راحت حل میشه  نگران نباش مشکل اسپرم سخته که ما گرفتارش شدیم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بابا درمانش کن خوب میشیبا قرص درمان نمیشهسبک زندگیتو عوض کنورزش کن وزن کم کن غذاهای سالم بخورقند ...

میل به شیرینی خیلی زیاد دارم آره

خیلی تلاش میکنم وزن کم کنم ولی به سختی کم میشم

منم پلی کیستیک بودم یه مدت ال دی خوردم یه مدت متفورمین خوردم خلاصه الان دوتا بچه دارم ..اگه اضافه وز ...

اره ال دی بهم داد و آمپول

ولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنم

شما هم بودین!

میل به شیرینی خیلی زیاد دارم آرهخیلی تلاش میکنم وزن کم کنم ولی به سختی کم میشم

پرخوری نکن دوست من 

شکر مصنوعی رو هم حذف کن میل بی جاروکنترل کن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چیکار کردین؟؟

شیرینی جات و فست فود رو به کللل قطع کردم ینی دیگه لب نزدم

کافئین رو قطع کردم

خیلی خیلی ورزش میکنم . هم رقص هم باشگاه با مربی 

وزنم رو ۱۰ کیلو کم کردم و پهلو هام هم آب شد  . زیر نظر دکتر 

روحیمو حفظ کردم و کلی مسافرت رفتم و خوش گذروندم

کاربری مال ۲ نفره🦥
اره ال دی بهم داد و آمپولولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنمشما هم بودین!

اره مخصوصا منو داشت چاق میکرد ..برو دکتر بگو این قرص  بهم نمیسازه یه قرص دیگه جایگزین میکنه برات 

اره ال دی بهم داد و آمپولولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنمشما هم بودین!

ال دی باعث سرطان سینه میشه نخور اصلااااا

دکترتو عوض کن 

من اسپیرونولاکتون ۱۰ میخوردم روزی  ۲ تا

کاربری مال ۲ نفره🦥