2777
2789

ه‌فته قبل پیک آدرس رو اشتباه رفته بود، زنگ زده طلبکار و بی ادب که چرا نیستید، ولی آخرش مشخص شد کوچه رو اشتباه اومده. نمیدونید چه قدر بی ادبانه حرف  میزد. 

یا هفته قبل رفته بودم خربد، تو این فاصله پستچی اومد نبودم،  زنگ زد، گفتم اگر تو محدود هستید، یک ربع دبگه خونم. رسیدم مودبانه اطلاع دادم و خیلی تند برخورد کرد که چرا زنگ زدی. 

این برخوردها  کافیه تا روزمو تلخ کنه... 

هنگم میکنم در برابر برخورد تند و خشن شون 😔

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 

اصلا نمیدونم چی بگم... هی با خودم میگم فشار اقتصادی زیاده ولی بازم با خودم میگم من که خیلی مودبانه برخورد میکنم...‌ حس ناامنی بهم دست میده با این حجم از خشونت.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن به مسئولشون بگو

والا میگم گناه دارن.... ولی خودم تا ساعتها درگیرم و به شدت بهم میریزم.

اون لحظه اره شاید تا چند ساعت اره

ولی تمام روز نه

چون ما از زندگی دیگران که خبر نداریم

شاید اون شخص اون روز بهر دلیلی حالش خوب نبوده و روز سختی رو پشت سر گذاشته باشه!!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بعضیا اخلاق ندارن.. پیش اومده.. منم مثل خودشون تند برخورد میکنم

وای من هنگ میکنم. نهایت میگم ببخشید. ولی بعدش خودخوری میکنم. 

من جوابشون را میدم ولی دیگه روزم خراب نمیشه برام مهم نیس چون ما نمی تونیم رفتار آدما را کنترل کنیم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

جدیدا همه همین شدن رفتم یه اداره داشتم چیزی میگفتم مرده داد زد واستا ترسیدم بعد رفتم اداره دیگه یه متنی نوشته بودم گفت چرا چرت وپرت نوشتی باز بهم برخورد رفتم شیرینی فروشی باز بد برخورد کرد یعنی هر جا میرم همینه منم ناراحتم خودم هیلی سختمه

والا میگم گناه دارن.... ولی خودم تا ساعتها درگیرم و به شدت بهم میریزم.

همون اگر جلوی یه مرد بود دهنش رو میبنده ولی ضعیف گیر آورده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اون لحظه اره شاید تا چند ساعت ارهولی تمام روز نهچون ما از زندگی دیگران که خبر نداریمشاید اون شخص اون ...

آره متوجهم. برای همین همیشه مودبانه برخورد میکنم با پیک و راننده های تاکسی اما گاهی حجم خشونت زیادی دارن. 

من جوابشون را میدم ولی دیگه روزم خراب نمیشه برام مهم نیس چون ما نمی تونیم رفتار آدما را کنترل کنیم

چون جواب میدید، من دائم به خودم میگم کاش جواب میدادم. 

چون جواب میدید، من دائم به خودم میگم کاش جواب میدادم.

آره دقیقا

شما هم جواب بده

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

جدیدا همه همین شدن رفتم یه اداره داشتم چیزی میگفتم مرده داد زد واستا ترسیدم بعد رفتم اداره دیگه یه م ...

آره کلا حجم خشونت کلامی زیاد شده. من خیلی حس ناامنی میکنم. خودم همیشه سعی میکنم مودب برخورد کنم. باور کنید احترامی که به پیک میزارم در حدی هست که به یک رییس بلندپایه هم میزارم.