2777
2789

همه خرید ها با نامزدم رفتیم گرفتیم انگشتر نشون لباس هم کت شلوار مجلسی با کیف و کفش مجلسی یدونه مانتو و شال با یدونه گردنبند پلاک اسمم اگه جز حلقه نشون 10 گرم طلا آوردن برای نشون خوبه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما  وقتی میان برای تعیین مهریه و انگشتر نشون دست میکنن تا تاریخی که  خطبه ی عقد جاری بشه رو نامزدی میدونیم معمولا هم کوتاهه 

که اونم  انگشتر نامزدی و یه دست لباس مجلسی و یه دست کت و شلوار  و کیف و کفش وکیک و گل و…. بود 

چون اینجا بعضی به دوران عقد میگن نامزدی توضیح دادم 🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ن باهمون حلقه نشونی انگشتر با ی حلقع و دستبند ست

برای نشون خوبه بیشتر برای عقد زیاد میارن ایشالله برای جشن عقد با خود همسرت برو هرچی خواستی بردار

برای نشون خوبه بیشتر برای عقد زیاد میارن ایشالله برای جشن عقد با خود همسرت برو هرچی خواستی بردار

نامزدم پولدار نی یکم انگار خسیسع ولی خب برام خرج میکنه

زبونی خسیسه ولی بدون اینک چیزی بگم همشه برام چیزمیز میگیره

نامزدم پولدار نی یکم انگار خسیسع ولی خب برام خرج میکنهزبونی خسیسه ولی بدون اینک چیزی بگم همشه برام چ ...

برای نشون هم خوب آوردن برای جشن عقد خودتون دوتایی برین خرید شاید تو این موقعیت دستش تنگ چون آدم خسیس اصلا بی مناسبت چیزی نمیگیره 

بنظرم خیلی خوب انجام دادن برات. اون شب طلا فقط یه انشگترمیارن. بعدا برات سرویس هم میخرن

🥶🤣جدی؟

ولی دسبندش چون شب افتاده بودمروش موقع خاب یکم کج شده بنظرت درستش میکنن؟