2777
2789
یارویی که ازش خوشم اومده،ازم خوشش میاد؟کی دوباره میبینمش؟بهم پیشنهاد میده یا نه؟کِی بهم پیشنهاد میده ...

یارو❌

اقا✅

اره خوشش میاد ولی فکر نکنم به پیشنهاد فکر کرده باشه

یعنی جدی نگرفته

کاربر جدید نیستم...   :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بپرس

شخصی که باش چت میکنم نظرس راجب چیه؟

هدف از رابطه چیه؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
عزیزم شما پوستت سفیده و چشم ابرو مشکی و چشم درشتی؟

گاهی اوقات به تاپیکای منم سر بزن من تنها زندگی میکنم گاهی از فکر و خیال دیوونه میشم و کلییی تاپیک میزنم حس شیشما ها بیان ولی کسی نیست تو تاپیکای من🥺🥺🥺🥺

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
متولد زمستان هست؟ برمیگرده با کسی نیست

شوهرم عاشقم میشه؟ مشکلات عاطفی حل میشه؟ به اصرار خانوادش اومده جلو؟ جدا میشیم یا با هم میمونیم؟

توروخدا جوابای منو کامل بدید دارم سکته میکنم

سلا م عزیزمهمین که پستت رو دیدم ۱ماه به ذهنم زسید😆😆🤭😎

سوال منم جواب میدین؟

شغل طرفم جابجا میشه یا همین جا میمونه؟ با صاحبکارش به مشکل برخوردن. براتون صلوات فرستادم‌. 

یارو❌اقا✅اره خوشش میاد ولی فکر نکنم به پیشنهاد فکر کرده باشهیعنی جدی نگرفته

خوب چکار کنم به نظرت حست چی میگه؟

فروشندش

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
تا دوسال اینده انشاالله

میشه بگی شوهرم اهل کجاست؟😂

م در مورد من نظرش چیه؟به ازدواج ختم میشه؟

کنکورم اون چیزی که میخوام میشه؟

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

سوال منم جواب میدین؟شغل طرفم جابجا میشه یا همین جا میمونه؟ با صاحبکارش به مشکل برخوردن. براتون صلوات ...

بعد یه مدت فکرکنم جابه جایی هست

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

فعلا نیست چون برای رابطتون از پشت دارن حنجر میزنن یا شایعه پراکنی میکنن یا آدمای جلب دور و بر اون فر ...

شوهرم عاشقم میشه؟ مشکلات عاطفی حل میشه؟ به اصرار خانوادش اومده جلو؟ جدا میشم یا با هم میمونیم؟

توروخدا جوابای منو کامل بدید دارم سکته میکنم.