2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ایردراپ بزنه

73 بازدید | 15 پست

چقدر وقت میذارید

کدوما رو میزنید بنظرتون ارزش دارن؟؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

یه زمان کلی زدم هیچی تدادن بهم الهی بمیرن چقدر دلم خوش بود بهشون وقتت نذار بهتریناش معتبر تریناششششش بعد ۶ ماه تازه یک میلیون داد 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
یه زمان کلی زدم هیچی تدادن بهم الهی بمیرن چقدر دلم خوش بود بهشون وقتت نذار بهتریناش معتبر تریناششششش ...

سلام عزیزم من تپسوآپ دارم همسترم دارم بنظرت میتونم بفروشم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه زمان کلی زدم هیچی تدادن بهم الهی بمیرن چقدر دلم خوش بود بهشون وقتت نذار بهتریناش معتبر تریناششششش ...

باور کن الان توی تلگرام یه گروه هایی هستن کاربراش کلی پول از نات پیکسل و کتز و ماسک و غیره دراوردن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

سلام عزیزم من تپسوآپ دارم همسترم دارم بنظرت میتونم بفروشم ؟

همسر نمیدونم تا الان امتیازاتون سوخته یا میتونید بردارین چون بعد یه هفته میشه برداشت اکثرا بعد یه هفته میسوزن ولی به من ۶۰۰ تومن داد تپ سواپم ماه دیگه لیست میشه چقدر داری سکه تپ؟

همسر نمیدونم تا الان امتیازاتون سوخته یا میتونید بردارین چون بعد یه هفته میشه برداشت اکثرا بعد یه هف ...

جدااا؟؟ لیست میشه ؟؟ من همستر ۳۰۰ میلیون ذاشتم فک کنم چقدر مسشه ؟؟ عزیزم میتونی تپ سوآب منو برام بفروشی بعد از لیست شدن ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

باور کن الان توی تلگرام یه گروه هایی هستن کاربراش کلی پول از نات پیکسل و کتز و ماسک و غیره دراوردن

ببین گلم اینا فقط به درد اونایی میخوره که کانال دارن گروه دارن کلی فرند میگرن  به درد ماها نمیخوره  اکثرا ایردراپا هم بر اساس فرند فعال بهت امتیاز میدن بعد اونهمه فرند فعالیت میکنن به تو امتیاز میاد کلی و نوجومی میشه امتیازات بخاطر این یچیز میگری من چقدر امید داشتم ۲۴ پاشون بودم اما نا امید شدم والا در حد نتم در نیاوردم 

ببین گلم اینا فقط به درد اونایی میخوره که کانال دارن گروه دارن کلی فرند میگرن به درد ماها نمیخوره ...

بدون فرند هم اقلا از هر ایردراپی میشه یکی ۲ تومن در اورد

ماسک امپایر دوست من داشت ۷ تومن دراورد.

من بدبخت نزدمش اونو

جدااا؟؟ لیست میشه ؟؟ من همستر ۳۰۰ میلیون ذاشتم فک کنم چقدر مسشه ؟؟ عزیزم میتونی تپ سوآب منو برام بفر ...

نیاز نیس بدی بفروشن فروختنش راحت  کافی کیف پول تونکیبر بزنی رمزاش یاداشت کنی بعد تپ سوا،پ بهش وصل کنی ،موقع لیست شدن کانالا اموزش برداشت میذارن 

همیتر پروفیتت چقدره ؟ 

بدون فرند هم اقلا از هر ایردراپی میشه یکی ۲ تومن در اوردماسک امپایر دوست من داشت ۷ تومن دراورد.من بد ...

والا من داشتم کلیم امتیاز داشتم بهم ۳۰۰ هزار تومن داد ۲۴ هم پاش بودمااااااااااااااااااآاااااآااا

بدون فرند هم اقلا از هر ایردراپی میشه یکی ۲ تومن در اوردماسک امپایر دوست من داشت ۷ تومن دراورد.من بد ...

اصلا اینجور نیس فقط  یدونه ایردراپ دوتادایردراپ درستو حسابی یه تومن دادن  یکونیم از داگز گرفتم یکو نیم از ماجور  ولی اینا معتبر تریناش بودن انقدر دادن ‌... پاره شدیم حتی تون هم دادیم پول دادیم یعنی یه مقدار باز بهمون  حداقل در حد پولی که دادیم ندادن 

اصلا سمتشون نره دلسوزانه بهت میگم  

والا من داشتم کلیم امتیاز داشتم بهم ۳۰۰ هزار تومن داد ۲۴ هم پاش بودمااااااااااااااااااآاااااآااا

ماسک ۳۰۰ تومن داد؟!!!!

عجیبه اخه قیمتش خیلی عالی بود

اصلا اینجور نیس فقط یدونه ایردراپ دوتادایردراپ درستو حسابی یه تومن دادن یکونیم از داگز گرفتم یکو ن ...

الان نات پیکسل و zooمیگن خیلی قراره پول خوبی بدن