2777
2789
عنوان

بعد تموم شدن رابطمون این حرفارو گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 69 پست
اگر مطمئن هستی پس بحثی نیس. اینکه گفتم نجیب جلوه کنیم حرف جامعه زن ستیز به ماست. حرفات اینطوری بودی ...

اون بیچاره بحثی نداره سرش قبولم میکنه تا اخرش دست نزنه ولی حس میکنم فقط لفظه 

حس میکنم پختگی رابطرو نداشتم 

مشکل خودم بودم دیشبم تموم شد

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بیچاره بحثی نداره سرش قبولم میکنه تا اخرش دست نزنه ولی حس میکنم فقط لفظه حس میکنم پختگی رابطرو ن ...

همین که پذیرفتی پختگی نداشتی تمامه. بهترین کار اینه اول به شناخت از خودت برسی و بعد وارد رابطه بشی. اینم به عنوان شکست نبین چون اصلا اسمشو نمیشه رابطه گذاشت صرفا تجربه ای بود

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منم زیاد آنلاین نمیشم فقط گاهی میخونم. از کامنتای شما و چند نفر دیگه خیلی خوشم میاد

عه مرسی فکر کردم فقط نظرهای اینجامو خوندی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم اگر اهل بوس و بغل نیستی اصلا باهیچکس وارد رابطه نشو گفت ازدواج شماره خانوادتو بده بگو زیر نظر اونا ۲ماه رفت وآمد وبعد عقد کنیم!

تو آلردی که پیشنهاد یه پسر وبرای دوستی قبول میکنی اینو تیک میزنی که اره بوس و بغل وداریم

حالا رابطه جنسی هم یک توافق ۲طرفه اس!

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

یه سری تاپیکا در مورد رابطه و شناخت پسرا و اهداف پسرا از رابطه زدم میتونی بخونی و متوجه یه سری چیزا بشی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

عزیزم اگر اهل بوس و بغل نیستی اصلا باهیچکس وارد رابطه نشو گفت ازدواج شماره خانوادتو بده بگو زیر نظر ...

درست میگین بله

به نظرت خیلی بیخودی تموم کردم رابطرو؟ 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
درست میگین بلهبه نظرت خیلی بیخودی تموم کردم رابطرو؟

خیلی بیخود از نظر من و طبق چت هایی که دیدم!

لختش کنی

فیلمش درآد!عزیزم این حرف ها چیه زدی!

اون تورو واسه رابطه جنسی هم نخواد بااین حرف ها ۱۰۰درصد حس میکنه تنها نقطه قوت تو جسمته که برای یه بوس وبغلی که خودت خواستی آندرایج هم که نیستی اینطوری داری برخورد میکنی ومیگی منو بی ارزش کردی!

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

عزیزم  خودت خواستی

خودت رابطه داشتی

خودت قبول کردی

حالا عذاب وجدان گرفتی

چرا گیر دادی ب7 این بنده خدا

بزور و اجبار که نبوده

همراهی بوده

رابطه رو میخوای تموم کنی دنبال دادن حس بد بودن به یکی دیگه نباش

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

پیشنهادی که من برات دارم بااین روحیه حساست به طرف مقابلت بگو بیا با خانواده ها آشنا کنیم و یه مدت زیر نظر اونا رفت وآمد کنیم

اسم خانواده که بیاد پسرا یکم خودشونو جمع میکنن

اگر قصدش جدی نباشه میگه نه

اگر قصدش جدی باشه یا میگه باشه یا میگه باشه ولی الان به نظرت زود نیست!

هنوز ۱ماهه و اونقدر ها وابستگی به وجود نیومده

من خانواده ام سنتی و وحشین وگرنه ۱۰۰درصد میکردم اینکارو