یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رابطه کامل نداشتیم ادامه چتارو بخوندر حد بوس بغل و این چیزا دعوامون سر حرف دیشبش بود
و گلم وقتی با رضایت خودت بوده بعدش قربانی جلوه نده خودتو. بوس و بغل باعث نمیشه قربانی باشی و اون برنده باشه. مگه وقتی یه پسر رو بغل میکنیم بعد جدایی میره میگه ارزشمو زیر سوال بردی و منو برای تنم میخواسی ؟ این چیزا همون زن ستیزیه که تو مغزمون جا انداختن. حس گناه برای کارایی که رضایت داشتیم ازش و میگن مهم نیس اون لحظه راضی بودی یا نه حداقل بعدش عذاب وجدان داشته باش و قربانی باش تا نجیب جلوه کنی
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
خیلی چیزا ، خیلی آدما ارزش وقت گذاشتن ندارن. وقتتو برای آدمای الکی تلف نکن. هر کس بهت آرامش داد باهاش بمون. تنش بیش از حد خصلت عشق نیس
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
من نمیخوام نجیب جلوه کنم مشکلی با کارامون نداشتم دیشب یه بحثی شد قربانیم خودمو جلوه نمیدم بحثم سر ای ...
اگر مطمئن هستی پس بحثی نیس. اینکه گفتم نجیب جلوه کنیم حرف جامعه زن ستیز به ماست. حرفات اینطوری بودی که داشتی خودتو کوچیک میکردی تا قربانی باشی. بگو هر چی شد با خواست خودم بود بیش از اینم نمیخواستم چون در حدود خط قرمزام نیس . اگر حدتو از حدی که من درخواست کردم فراتر بزاری دلیلی نمی بینم بمونم
یعنی با اختلاف یک سر و گردن از خیلی از کاربرهای اینجا باسوادتری. بیا دوست من شو خواهشا ☹️
باشه عزیزم 😘 نه بابا اینقدر کاربر باسواد اینجا هستن من زیاد نمیام