2777
2789
عنوان

بعد تموم شدن رابطمون این حرفارو گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست
فدای سرت برین بالاش و واقعا بلاک کن عن آقارو منم ازین تجربه ها داشتم درس شد برام

حالم خیلی بده از خودم متنفرم 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه کامل نداشتیم ادامه چتارو بخوندر حد بوس بغل و این چیزا دعوامون سر حرف دیشبش بود

و گلم وقتی با رضایت خودت بوده بعدش قربانی جلوه نده خودتو. بوس و بغل باعث نمیشه قربانی باشی و اون برنده باشه. مگه وقتی یه پسر رو بغل میکنیم بعد جدایی می‌ره میگه ارزشمو زیر سوال بردی و منو برای تنم میخواسی ؟ این چیزا همون زن ستیزیه که تو مغزمون جا انداختن. حس گناه برای کارایی که رضایت داشتیم ازش و میگن مهم نیس اون لحظه راضی بودی یا نه حداقل بعدش عذاب وجدان داشته باش و قربانی باش تا نجیب جلوه کنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
واقعا نیاز داشتم یکی اینو چند سال پیش بهم بگه

خیلی چیزا ، خیلی آدما ارزش وقت گذاشتن ندارن. وقتتو برای آدمای الکی تلف نکن. هر کس بهت آرامش داد باهاش بمون. تنش بیش از حد خصلت عشق نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
و گلم وقتی با رضایت خودت بوده بعدش قربانی جلوه نده خودتو. بوس و بغل باعث نمیشه قربانی باشی و اون برن ...

من نمیخوام نجیب جلوه کنم مشکلی با کارامون نداشتم دیشب یه بحثی شد 

قربانیم خودمو جلوه نمیدم بحثم سر اینه فقط برای تنم میخواسته

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
چون اولین بارتهمنم اولین دوست پسرم همین یودم🤣اصن عذاب وجدان عجیبحالا کاری هم نکرده بودما در حد بوس ...

من سر اینو احساساتش حساب دیگه ای باز کرده بودم خیلی خر بودم 

من نمیخوام نجیب جلوه کنم مشکلی با کارامون نداشتم دیشب یه بحثی شد قربانیم خودمو جلوه نمیدم بحثم سر ای ...

اگر مطمئن هستی پس بحثی نیس. اینکه گفتم نجیب جلوه کنیم حرف جامعه زن ستیز به ماست. حرفات اینطوری بودی که داشتی خودتو کوچیک میکردی تا قربانی باشی. بگو هر چی شد با خواست خودم بود بیش از اینم نمی‌خواستم چون در حدود خط قرمزام نیس . اگر حدتو از حدی که من درخواست کردم فراتر بزاری دلیلی نمی بینم بمونم 

و گلم وقتی با رضایت خودت بوده بعدش قربانی جلوه نده خودتو. بوس و بغل باعث نمیشه قربانی باشی و اون برن ...

یعنی با اختلاف یک سر و گردن از خیلی از کاربرهای اینجا باسوادتری. بیا دوست من شو خواهشا ☹️

یعنی با اختلاف یک سر و گردن از خیلی از کاربرهای اینجا باسوادتری. بیا دوست من شو خواهشا ☹️

باشه عزیزم 😘 نه بابا اینقدر کاربر باسواد  اینجا هستن من زیاد نمیام