2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی

122 بازدید | 13 پست

دوتان من ۸روز از عقب افتادن پری تست بتا زدم بتام ۵۰۲بود امروز با توجه به اولین روز اخری پریم من تویی شش هفته هستم امروز با سونوی واژینال دکتر گفت خییییلی خییییلی کوچیکه و قابل اندازه نیست که بگم چند هفته ای مگه میشه ؟من سر دخترم که باردار بودم شش هفته صدای قلبشو شنیدم امکانش هست که بارداریم خارج رحمی باشه؟سونوی واژینال دیگه مشخصه که کجا هست اره ؟الان ۱۱روز از تاریخ پریم گذشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به سن حاملگی ندارهاندازه بتا مشخص میکنه دیده بشه یا نهبتا بع ۳۵۰۰ رسید تو سونو نشون میدهصبور با ...

ترسم از خارج رحمی هست بتام برای هشت روز بعد پری خیلی کم بود 

عزیزم چرا با این فکرا انقد خودتو عذاب میدی، خدانکنه. 

ممکنه نزدیک پریودیت کوچولوت تشکیل شده باشه 

مال من بعد ۲۶روز بعد پریودیم بتام تازه700شد😅

الانم الحمدااله ی دختر ی ساله بینهایت باهوش گیرم اومده🥹

عزیزم چرا با این فکرا انقد خودتو عذاب میدی، خدانکنه. ممکنه نزدیک پریودیت کوچولوت تشکیل شده باشه مال ...

عزیزم ماشالا😍😍نگران بودم خواهرم سر بارداری خارج رحمی یکی از لوله هاشو از دست داد با درد شبیه اپاندیس رفت بیمارستان تا بعد متوجه شد نگران این موضوع بودم ولی مثل اینکه سونو واژینال چون دقیقا و رحم رو چک میکنه پس اگه بود حتما دکتر بهم میگفت دیگه انشالا که همینجوره😅