2777
2789

سال پیش خیلی سختی کشیدی، ولی بازم کم نیاوردی، بازم برای رسیدن به خواسته هات تلاش کردی 🥺 سال پیش (۱۴٠۲) کسی رو که فک میکردی همه زندگیت هست و هیچ وقت ترکت نمیکنه رو از دست دادی و شبایی رو گذروندی که کار هر کسی نبود

اره دختر، تو خیلی قوی تر از ادمای اطرافت هستی😍

من بهت افتخار میکنم با اینکه یه روزایی، صدای شکستن قلبتو شنیدی و اشک ریختی بازم با دستای خودت اشکاتو پاک کردی و ادامه دادی.... 

امشب فقط یه دقیقه فرصت زندگی بیشتر داری اما از همین یه دقیقه هم نهایت استفاده رو بکن و بیشتر رو خواسته هات پا فشاری کن، نبینم حتی یه ثانیه کم بیاری... 😒🤍

من عزیزم نمیدونم سال بعد این وقت کجایی و حال دلت چطوری هست اما هر کجا بودی و تو هر حالی بودی بازم خدا رو فراموش نکن، تنها کسی که میتونه همیشه کمکت کنه فقط خود خداست، جز اون به هیچ کس اعتماد نکن... 

امسال درسای خیلی زیادی گرفتی، هیچ وقت فراموش نکن و اشتباه قبلی تو تکرار نکن 🙃

اینم یادت بمونه که هر کسی لیاقت داشتن تورو نداره، اگه کسی ترکت کرد، اگه کسی دلتو شکست، اگه کسی پشتت رو خالی کرد، غصه نخور ادما دنبال لیاقتشون میرن.... 

میدونم حرف خیلیه و منم زیاد تایپ کردم ولی خلاصه میخوام بهت بگم کم نیار و ادامه بده تا به لیاقتت برسی تو با معرفت ترین و شایسته ترین کسی هستی که تو زندگیم دیدم 🥰❤

قول میدی؟ 

شماهم بنویسین 💜🙃

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سال بعد استارتر موقعی تگت میکنه که داری به نینت شیر میدی    

انشالله عزیزم به قید حیات همه رو تگ میکنم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدترین و افتضاح ترین شب یلدا امیدوارم دیگ هیچوقت تکرار نشی برام😭 

چرا چیشده؟ 

برای سال بعد یه جمله انگیزشی بنویسی به قید حیات تگت میکنم

چرا چیشده؟  برای سال بعد یه جمله انگیزشی بنویسی به قید حیات تگت میکنم

تاپیکمو ببین متوجه میشی..

سال بعد انقد قوی شده باشی ک از هیچ لحاظی ب هیچکسی نیاز نداشته باشی..تو باید همون دختر سابق بشی..بااید

سال بعد این موقع حتی ی پله هم بالاتر بیای 

ی لول زبانت بهتر بشه ۱ نمره معدلت بهتر بشه 

یکم هیکلت ورزشکاری تر بشه کافیه لازم نیست ب خودت سخت بگیری و کمال گرا باشی 

سال دیگ اسی این موقع در حالی ک غصه خیلی چیزارو نمیخوری تگت کرده 

در حالی ک دیگ رو هوا معلق نیستی و خیلی زندگی کردی تو این یه سال 

🚬
سال پیش یه دعا کردم و تا امشب بهش رسیدم  الانم دعا میکنم سال دیگه تا این موقع کنار یکی باشم که ...

شب یلدا دعا کردی؟ 

دوس داشتی تعریف کن 

به زور دارم این خونه رو تحمل میکنم ولی یه روز انتقام همه اینارو میگیرم ازت فقط صبر کن ببین چجوری خار ...

انتقام از کی 😅