2777
2789
عنوان

سکته مادر داماد بخاطر عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون آدما هنوز یاد نگرفتن بهم احترام بذارن. توی دنیا خیلی با اختلاف سنی زیاد ازدواج می‌کنن بچه دار میشن. گاهی یه نفرشون ۳ بار طلاق گرفته

اینجا مردم کنترل گرن دوس دارن تا آخرین نفس رو زندگی بچه هاشون تسلط داشته باشن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

چه عجیب حتما این زنا جادو می کنن والا که این پسر خارج از کشور کسی تورش نکرده اومده ایران توسط مطلقه ...

بخدا فوق دکترا داره از امریکا

ماشینش ده میلیارده

خونه بالاشهر

سفر فقط کشورهای اروپایی

خواهرشم جراحه

پدرشم فوق تخصص 

بخدا بد زمونه ی شده 

بلندپرواز باش اسمان به کسی تعلق ندارد.
روانین والا، الان یکی از فامیلای ما ۱۹ سالشه داره با یه مرد ۳۲ ساله که دوتا بچه داره ازدواج می‌کنه ، ...

من 23 ساله مه 17، 18 ساله میبینم متوجه میشم اصلا تفاوت های نسلی زمین تا آسمون هست اینا با این اختلاف سنی چطور کنار میان، سرعت تغیرات نسل ها به شدت زیاد شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینجایی که من زندگی میکنم پسره ۳۵ میشه فک کنمدختره ۱۳ یا ۱۴ ساله سازدواج کردن

بعد من تا حال دوس پسرم نداشتم 

یارم همیشه کتاب بوده

خودش بعدا تو جریان زندگی میفهمه اگر با یکی مثل خودش ازدواج میکرد، چه مزایایی داشت.

بخدا این زنا از بس جادو میکنن 

چون آدما هنوز یاد نگرفتن بهم احترام بذارن. توی دنیا خیلی با اختلاف سنی زیاد ازدواج می‌کنن بچه دار می ...

تو خودت پسر داشتی راضی بودی

روانین والا، الان یکی از فامیلای ما ۱۹ سالشه داره با یه مرد ۳۲ ساله که دوتا بچه داره ازدواج می‌کنه ، ...

الهی بگردم برای اون دو بچه. فردا از کارش پشیمان میشه دق دلشو سر بچه ها درمیاره

بخدا این زنا از بس جادو میکنن

من یه چیزی تو زندگی فهمیدم ، اونم اینه هیچ جادو جنبلی نمیتونه تو زندگی انسان اثر قوی بذاره و بر عکس باعث شر و بدبختی هم میشه.

اگر بخوایم واقع بینانه به مسئله ها نگاه کنیم خدا به هر کی بخواد بیشتر حال میده، اقبالشو بیشتر میکنه.

ممکن بود گذر این آدما هیچ وقت بهم نیفتانه اما همه کائنات دست به دست هم دادن تا اینا هم دستای همو بگیرن! و امثال این افراد که تو جامعه کم نیستن.‌

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻