2777
2789
عنوان

سکته مادر داماد بخاطر عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست
خدا نیاره ، یعنی چی اخی هرکی با هم کفو خودش ازدواج کنه دیگه از هرنظر مادره برا بچش ارزو داره

بد زمانه ای شده 

کار از کار گذشته

بلندپرواز باش اسمان به کسی تعلق ندارد.

به نظرم یکی از دلایلی که مردا سمت زن سن بالاتر خودشون میرن کمبود محبت مادریه 

البته فقط یکی از دلایل

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خودت پسر داشتی راضی بودی

اگه زن خوبی باشه چرا که نه؟ آدم بهتره اول تحقیق کنه ببینه طرفش چه آدمیه. شاید اون زن، زن خوب و نجیب و بسازی باشه. مردم ایران زیادی احساساتی و حساس بار میان

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

به نظرم یکی از دلایلی که مردا سمت زن سن بالاتر خودشون میرن کمبود محبت مادریه البته فقط یکی از دلایل

بله نکته ی خوبیه 

اگه زن خوبی باشه چرا که نه؟ آدم بهتره اول تحقیق کنه ببینه طرفش چه آدمیه. شاید اون زن، زن خوب و نجیب ...

اگه خوب بود نمیفتاد دنبال پسر مجردد

دوبار مهریه نمی گرفت 

بخدا فوق دکترا داره از امریکاماشینش ده میلیاردهخونه بالاشهرسفر فقط کشورهای اروپاییخواهرشم جراحهپدرشم ...

به مادرش بگید بره جادو رو باطل کنه صد درصد جادو شده چنین پسری ندید بدید که نیست بیاد عاشق زن مطلقه بشه نمی دونم این خانم ها عزت نفس ندارن ، خواهر منم دکتر امریکا درس خونده براش اومد مجرد چون خودش لیسانس بود رد کرد با یکی مثل خودش ازدواج کرد 

اگه خوب بود نمیفتاد دنبال پسر مجردددوبار مهریه نمی گرفت

من اونجا نبودم که ببینم استارت رابطه با کی بوده. تو زندگی اون خانومم نبودم که بدونم به چه علتی طلاق گرفته. ان‌شاءالله مادر آقا زودتر حالش خوب بشه و جلوی پای همشون راه خوبی قرار بگیره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

به مادرش بگید بره جادو رو باطل کنه صد درصد جادو شده چنین پسری ندید بدید که نیست بیاد عاشق زن مطلقه ب ...

مادرش دخترخاله ی مامانمه 

بخدا از بس زنه زشته 

و پرو

فعلا که افتاده رو تخت 

من خودم هم انقدر ادم پولدار اومده و دیدم جور نمیاد رد کردم

الان به یه عده برمیخوره اما این زنای سن بالا خوب بلدن مخ بزنن

بخدا یه شوهرای گیر میارن 

خلبان

مدیرعامل 

کارخونه دار