2777
2789
عنوان

بیاین براتون عکس بذارم بهم بخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست
اسی خیلی زیبایی شما که دیگه اینجوری نگو🌿✨️

بیخیال عزیزم

تو نی نی سایتم همه تو فکر دلدارین اگه عنوان تاپیک زده بودم خوشگلم نظرات واقعیتونو میدیدم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا ک قدت اونقدرام بلند نیست کوتاه بودی چه میکردی خواهر

دردم همینه دیگه 

کاش کوتاه بودم

کوتاهیو میشه جبران کرد

ولی بلندی قدمو با چی بپوشونم؟

سایز پای شماره ۴۰ مو کجای دلم بزارم

دستای مردونه و بلند و کشیدموو؟

وقتی بابت ساده ترینام موذب میشم ..

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚

با مقنعه و لباس بیمارستان چه توقعی داری از خودت. بیشتر بلد نیستی به خودت برسی. کفش لژ دار بپوش. به دستات برس. ناخن هات رو بلند کن. موهات رو جلوش که بیرونه مرتب و سشوار کشبده کن. یک کوچولو ارایش کن. چشمات رو امتحان کن مداد بکش یا سایه کم رنگ فید کن. شما فقط بلد نیستی زه خودت برسی. به نظرم همه چیت اکیه. 

حتما قد وزنت تناسب داره و مث من یسری ویژگی زمخت گونه ندااری🥲

قدت چنده؟من ۱۷۲ هستم تا چندسال پیش خیلی اذیت میشدم همه بهم میگفتن دراز😅ولی الان چون قد بلندی مد شده حسم به خودم بهتره

هیچ کس از چیزی که داره راضی نیست اینه‌ها :")❤️

شاید‌....

خودم بارهااا گله کردم تا یه دختر متوسط القامه دیدم انقدد خودمو مقایسه کردمو ناشکری کردم که...

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚
قدت چنده؟من ۱۷۲ هستم تا چندسال پیش خیلی اذیت میشدم همه بهم میگفتن دراز😅ولی الان چون قد بلندی مد شده ...

من بخاطر لاغریم و کشیدگی دستام بلندتر از قد اصلیم دیده میشم

این تیکه ها به کنار ، خودم موذبم

با یکی دست میدم تفاوت حجمی دستامونو که میبینم آب میشم

بیخیال عزیزمتو نی نی سایتم همه تو فکر دلدارین اگه عنوان تاپیک زده بودم خوشگلم نظرات واقعیتونو میدیدم

ببین عزیزم واقعا کاری ندارم باور کنی یا نه 

ولی من نه تنها شخص زشتی ندیدم تو اون عکس بلکه زیباهم بود 

خود دانی

بیخیال عزیزمتو نی نی سایتم همه تو فکر دلدارین اگه عنوان تاپیک زده بودم خوشگلم نظرات واقعیتونو میدیدم

من آدم رکی‌ام عزیزم

شما جز مدل ابروت هیچ ایرادی نداری که بخوای بگی وا مصیبتا برم بمیرم

یا کمبود توجه داری یا واقعا زده به سرت‌

اون تاج ابروعه چیه قیافه رو خیلی خسته نشون میده

دستت هم با کاشت و اکسسوری بلند تر نشون داده میشه

عجب :/

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من بخاطر لاغریم و کشیدگی دستام بلندتر از قد اصلیم دیده میشماین تیکه ها به کنار ، خودم موذبمبا یکی دس ...

چقد قدیم منی😅تو خیابون بهم میگفتن شلنگ یا عدد ۱ 

وزنتو ببر بالا مطمئن باش همه حسرت اندامتو میخورن

شاید‌....خودم بارهااا گله کردم تا یه دختر متوسط القامه دیدم انقدد خودمو مقایسه کردمو ناشکری کردم که. ...

اتفاقا الان بیشتر دخترها بلند شدن

پسرا آب رفتن :")

خیلی ها قدشون رو بلند تر نشون میدن 

نظر خودت خیلی مهم تره‌

ولی من به عنوان یکی که از دور میبینه تو اجتماع همیشه قد بلند رو معیار زیبایی می‌بینم 🥺♥️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶