2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو مرحله آشنایی ام، بحث مهریه رو خودم کشیدم وسط تا عکس العملشو ببینم، ۱۴ تا سکه و یه سری حق و حقوق، قبول کردن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
من تازه عقد کردم مهریه ام 200 تا سکه اس با شش دنگ خونه

خوشبحالت من نشون کردم سرجمع ده گرم طلا برام خریدن 🙃

لباس و اینام نگرفتن

بجز لباس مجلسیو ی خورده لوازم ارایش 

پولداررررر

طلا رو که قبل گرونی خریدیم 

از گرمی ۲۰ تومن خریدم

خونه هم باباش براش خریده بود یه خونه ۷۰ متری 

پول هم تو این چند سال هرچی کار کرد سودشو ریخت به حسابم.هرسری ۲تومن ۵تومن ۱۰تومن 

خوشبحالت من نشون کردم سرجمع ده گرم طلا برام خریدن 🙃لباس و اینام نگرفتنبجز لباس مجلسیو ی خورده لوازم ...

من صفر تا صد همه چی پای خود همسرم بخاطر همین خانواده اش اصلا دخالتی ندارن بخاطر همین هرچی می‌خوام به خودش میگم بعد خانواده ام راضی نبودن گفتن باید چیزی به اسمش کنی قبول کرد 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ