2777
2789
عنوان

خون زیاد در مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خیلی درد می‌کنه یبوست خیلی شدید دارم

بخاطر همونه عزیزم

برو دکتر یه سری دارو بهت میده و شیافو اینا که هم یبوستت خوب شه و هم مشکل دفعت

ممکنه کولونوسکوپی بگه انجام بدی که اصلا چیز خاص و مهمی نیست و عمدتا جزو روتین درمان اینکارو هم انجام میدن برای بیمارا که 99 درصد وقتا چیزی نیست و صرفا جهت یه چکاپه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
چندسال عین خیالمم نبود الان ک مامانم گفت چی شده ترسیدم

اره نگرانی طبیعیه. منم یه مدت یه مشکلی داشتم و دکتر نمیرفتم هرکسی فوت می‌کرد میگفتن فلان بیماری و داشته تا چند روز از استرس بالا میاوردم

خیلی وضع بدی بود. آخرم رفتم دکتر چیزیم نبود. ایشالله مشکل تو هم راحته راحت حل میشه

یکی سر پا موند و رسید:)

آره یهویی امروز میرم

رفتی اومدی بگو چی بود درمانت چیا گفت 

منم مشکل دارم روم نمیشه برم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

حتما دکتر برو ان شاءالله که چیزی نیست 

من چندتا کار کردم که الان خیلی بهترم 

اگه شماهم خواستید امتحان کنید 

برای یبوست شربت مگنی میلک 

برای خونریزی مقعد روغن نارگیل با سرنگ تزریق کن داخل مقعد 

اگه از مقعد زایعه زده بیرون روزی چند بار پماد تتراسایکلین 3٪

زالو انداختن در مقعد هم خیلی کمک کنندس 

من همه ی اینها رو انجام دادم و خداروشکر خیلی بهترم

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹