2777
2789

پول ندارم🥲😭

کاش پول داشتم خدایا

فقط پول میخوام، چیز زیادی نیس ک 

با پول ۹۸ درصد مشکلات و دغدغه هام حل میشه

خدااا🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیلی سخته😔🥲کار تو خونه نمیتونی انجام بدی گلم؟

نه اینجا کسی رو‌نمیشناسم مردم این شهر فقط با خودشون رفت و امد میکنن و خرید و فروش میکنن من غریبه ام 

تنها و غریب و بی کس 

منم میرم سرکار الان که حقوق میگیرم حس خوبی دارمچرا نمیری سرکار؟

چقدر عالی

چون دانشجوام‌ وقتم‌ پره البته شاید بعدا با برنامه ریزی درست تر تونستم ولی یه دلیل اینکه،

چون مطمئنم پدرم اجازه نمیده میگه مگه من مردم، 

درحالی که من فقط بچه اون نیستم و اونقدری‌ پولش نیست که همه مشکلاتمو باهاش حل کنم، نمیتونم ب خودم اجازه بدم همش از پدرم پول بگیرم نمیخوام تحت فشار قرار بگیره

فعلا فقط باید کنار بیام با همین مقدار ناچیز پول بابام تا شرایط بهتر بشه

نه اینجا کسی رو‌نمیشناسم مردم این شهر فقط با خودشون رفت و امد میکنن و خرید و فروش میکنن من غریبه ام

الهییی

من پدرم اجازه نمیده ولی اگر دست خودم بود کار آنلاین جور میکردم

یا ادمینی‌ ک معمولا با حقوق کم شروع میشه ولی اگه حرفه ای بشی بیشتر هم میشه 

یا آنلاین شاپ داشتن، یا یه حرفه ای مهارتی مثل کار‌گرافیک و اینا یاد میگرفتم تو گوشی یا لپ تاپ و کم کم شروع میکردم، این مهارتا‌ هم تو اینترنت پره

البته خب با دوتا بچه سخته من تجربه ای ندارم ولی به نظرم با یکم سختی شدنیه

چقدر عالیچون دانشجوام‌ وقتم‌ پره البته شاید بعدا با برنامه ریزی درست تر تونستم ولی یه دلیل اینکه،چون ...

خب یه شیفت برو

حتما مستقل شو و براش بجنگ

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم