2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امروزو هم زهرمارم کرد

276 بازدید | 21 پست

من تازه برگشتم خونه قهربودم ینی شوهر عوضیم گفت باید از خونم بری جفت بچه هام پیش مادرش بود بچم ۲۰ ماهشه و شیرخودمو میخورد

امروز اومده خونم میگه بعد از ۱۰ روزی که بچم شیرمو نخورده وهم اون تازه عادت کرده هم خودم شیرم خیلی کم شده میگه ندادی به بچه بخوووورررهههه ؟؟؟اینم مثل اون یکی بچه شیر ندادی اخرشششش؟؟؟انقد زورم گرفت انقد حالم بد شد اخه بگو پیرخرفت بتو چه اولا ک پسرنره خرت باعث شد یک هفته بچم ازم دور باشه دوما بچه بیچاره اذیته دوباره شیربخوره دوباره دوماه دیگه اذیت شه نفهمه ازخدابیخبر من واقعا رد دادم از دست دخالت اینا چیکارکنم

قضاوت نیست ها فقط سواله‌

چجوری بهت گفت برو که رفتی ؟/=

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قضاوت نیست ها فقط سواله‌چجوری بهت گفت برو که رفتی ؟/=

شدعوامون شد گفتم بچه رو توروی من پرو نکن تذکربده بهش بگو حرف مامانتو گوش کن

اونم گفت بچمه اختیارو مالو منال با منه

منم گفتم تو یه بدبخت بیچاره بودی اینا رو از صدقه سرمن داری ک گفت چون اینو میگی همین الان باید بری

گفتمپرو میگه خب الان باز بهش شیرتو بده

بهش میگفتی چشم

دیگه محل سگم بهش نمیدادی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊