2777
2789

اقا میانگین قدی دخترای ایران ۱۶۰ هست بالا ترم هست پایین ترم هست  توی دخترا از ۱۶۸ به بالا قد بلند حساب میشن 

توی اقایونم میانگین قدی ۱۷۵ ایناست که بازم کوتاه تر و بلند تر داره  از ۱۷۸ به بالا قد بلند حساب میشن تا ۱۷۲ اینام متوسطن بعدش دیگه کوتاه میشن 

معیار های مهم تری هم وجود داره نسبت به قد .در ضمن حتی اگر ظاهر براتون مهمه استیل بدنی و هیکل خیلی مهم تر از قد طرفه!  ما فرد داریم ۱۹۰ قدشه اینقدر لاغره ک بد دیده میشه طرف داریم ۱۷۰ قدشه اینقدر خوش هیکله تحت تاثیر قرار میگیره  

لطفا به بهانه معیار و اینا به دیگران توهین نکنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بگم قد برای دخترا خیلی مهمه 

مثل آب برای گل

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

قبول دارم حرفتو ...من ادم قد بلند بیشعور دیدم ادم قد کوتاه با شعور کلا قد و به خصوص قیافه برا ادم شعور و خاناوده نمیاره اینم بگم نگین تو عقده دادی اینجوری میگی من قدم حدود ۱۸۱ هست خدایی قیافمم خوشگله اینو خیلیا بهم‌گفتن 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اومدن خشتک من و پاره میکنن مگه قد کوتاه حق نداره پارنتر قد بلند داشته باشه مگه من همچین چیزی گفتمم م ...

شما ک کلا از پایه حرفتون غلط بود همون بهتر تاپیکتون ترکید لطفا اینجام جنجال به پا نکین

خب حق داره! نه لباسی براش پیدا میشه نه میتونه کفش پاشنه بلند بپوشه

من قدم ۱۸۱ هست لباس هم‌اندازم هست 😐 تا چیزی رو ندیدی مثال نزن 😐

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم چی مصرف میکنی عشقم تایپک من نبود تایپک یه خانم دیگه بود بیناییتون ضعیفه

وای🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
والا خواهر من ۱۷۳ هست شلوار براش پیداش نمیشه چون قد شلوارا کوتاهه لوارای قد بلند براش شلوار قد نوده

من ۱۷۳ ام 

گی گفته؟

واااا😑😑😑

والا خواهر من ۱۷۳ هست شلوار براش پیداش نمیشه چون قد شلوارا کوتاهه لوارای قد بلند براش شلوار قد نوده

والا برای من همه مدل پیدا میشه ...حرفتو قبول ندارم ....