دوستان سلام.من دو تا واحد خالی دارم توی شیراز.پسر خاله م ماه بعد عروسیشه و اوضاع مالیشون اصلا مناسب نیست.خونه به نام منه و همسرم پیشنهاد داد خونه رو رایگان بهشون بدیم تا خودشونو جمع و جور کنن.بنظرتون این کارو بکنم یا نه ؟این موضوع رو به کسی نگفتیم تا الان
Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
الان داماد اول راهه باید مرد بشه یه مبلغی کمتر از عرف تعیین کنید وقتی بلند شدن بهش پس بدین اونجوری بیشتر خوشحال میشن.ولی اگه از اول بگین هیچی نمیخاد بدی طرف همونجور عادت میکنه همه مون عادت میکنیم طبیعیه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همونم میگه من که مفتی ننشستم دارم پولش میدم و منتی سرم نیست حتی اگه تخفيف ویژه هم بده میگن خونه اش ه ...
پس کلا نده به آشنا بهتره
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم برین بنگاه قرار داددمحکم بنویسید با یه مبلغ اجاره صوری،ولی ازشون نگیرینچون بعدا که خواستین ب ...
چرا سریو که درد نمیکنه با دستمال ببندن؟ شما خودت هم میدونی آخرش به این چیزا ختم میشه. پیش گیری بهتر از درمان نیست؟؟؟؟
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ادما یه سری چیزا تا تجربه نکنن خودشون بهش نمیرسنماعم اون اوایل خیلی خوشحال شدیم که داییم اومده بالاش ...
به شدت درک میکنم چی میگی
مطمعنا اجاره به مبلغی بگیری خپ حتما جور میکنه ولی چجوری میخوای بگی پاشن بعده پنج سال اونوقت چی ؟ اگه ...
اونی که میره تو همچین خونه ای دیگه به امید مستاجری نمیره میگه خونه امیدمه میمونم بچه دار میشم خونه از خودمونه میتونم راحت رنگ آمیزی کنم تغییر دکوراسیون بدم اتاق بچه درست کنم وسایل رو هرسال نو کنم و ...
اونی که میره تو همچین خونه ای دیگه به امید مستاجری نمیره میگه خونه امیدمه میمونم بچه دار میشم خونه ...
😂🥲 استاتر فک میکنه دنیا معدن ثوابه اینجا هم آخرت . بابا این مردم خبر نداره ته دلشون یزره به خوشون بیان چیزای هم که میخرن ازشون قایم میکنن نمیشه از گل هم نازک تر گفت که بچشونم چیزی نمیشه بگن
ا با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم
سلام من یه مدت حدوداً 8سال خونه مو دادم به یه بنده خدایی مفت بشینه تو این مدتم نیومدم سر بزنم که معذب نباشه بچه هم نداشت وقتی بعد از این همه سال اومدم تحویل بگیرم خدا می دونه چه بلایی سر خونه آورده بود،کابینتای، های گلاس رو گند زده بود بهش،درها، پنجرهها رو دیگه نگم کولر،پکیج،رادیاتا،کلید پریز دیوارها کفِ سرویسها روشویی،شیر آلات دستگیره اتاقاو درهاشون، همه رو گند زده بود بهش، پولی هم دست من نداشت که،،بلندش کردم 300 میلیون خرج خونه کردم تا شبیه به خونه شد همه کابینتا رو در و کلید پریز و کمد دیواریو روشویی همه چیز رو عوض کردم اگه قصد همچین کاری رو داری روز اول صحبت کن و مکتوب بنویس که همونجوری که تحویل دادم همونجوری هم تحویل می گیرم
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.