2777
2789
عنوان

خونه رو رایگان بدم به مستاجر یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 88 پست

عزیزم منم مثل یه سریا نطرم اینه یه مبلغ خیلی کم حالا در حد توانشون باشه بگیر اینجوری بهتره

و اینکه از اول بهشون بگو که مثلا یک سال یا دوسال....

چون بخوای بلندشون کنی طلبکار میشن ازت

اونوقت میای میگی محبت کردم حالا طلبکارم هستن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر من بودم ی مبلغ ناچیز میگرفتم... حتما هم قرار داد مینوشتم در حد ۲۰۰,۳۰۰ اینجوری بهتره

اون مبلغ ناچیز به چه دردی میخوره مثلا؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چرا همه تایید کردن؟؟می تونی کمتر بگیری اونم تا یکسال.. از این کارا نکن به چند دلیل

یکی توقع شون بالا میره

دو وقتی بخوای خالی کنن طلبکار میشن و ناراحتی پیش میاد

سه قدر خوبی مفت رو کسی نمی دونه

چهار بعد اون ممکنه یکی دیگه هم همین توقع رو داشته باشه

بقیه شو شما بگید

اگه پرو نمیشه بده

پدر منم ی خونه ی خالی داشت داد کسی  رایگان فقط برا دو سال ک خودشو جم کنه

بعد از5 سال با نفرین ناله خالی کرد

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

چرا همه تایید کردن؟؟می تونی کمتر بگیری اونم تا یکسال.. از این کارا نکن به چند دلیلیکی توقع شون بالا ...

آخر سر طلبکار هم میشن خونه رو لازم نداری که بده به ما. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پیش هم حتما بگیر. به نظر من بهشون تخفیف خوبی بده همراه با قرارداد اجاره. مثلا شما 70 درصد نسبت به بق ...

همونم میگه من که مفتی ننشستم دارم پولش میدم و منتی سرم نیست حتی اگه تخفيف ویژه هم بده میگن خونه اش همینقدر می ارزید نه بیشتر 

به درد ایشون نمیخوره اما اونا یاد میگیرن که باید تلاش کنن و اخر ماه یه پولی کنار بذارن

با اون پول ناچیز نه اونا چیزی یاد میگیرن نه اسی به دردش میخوره. 

عزیزم ماعم اپارتمان داشتیمداییم اومد نشست اوایل دعا میکرد قدردان بودالان ده سال گذشته میخوایم خونه ر ...

وا البته به کسی ک میدین هم بستگی داره .ما هم اخرش خونمونو فروختیم ولی خالم شون با احترام پا شدن و اجاره کردن 

من خیلی میترسم از این مدل لطف کردنا چون میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کن 

شاید پسر خاله شما خیلیم ادم خوبی باشه ها 

در حالت کلی میگم ادم میترسه یه وقت پرو بشن بعد یه سال خونه رو بخوای بلند نشن دلخوری پیش بیاد 

ما طبقه بالا یکی از اقوام نزدیک رو گفتیم بشینن  ب عنوان لطف و کمک دیگ شد مال خودش 😁جرعت داریم حرف بزنیم مگ 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃