2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

53 بازدید | 2 پست

سلام 

این فرهنگ مخرب که بیشتر اقایونی که شرایط ازدواج رو دارند بجای وارد شدن از این راه سمت این دوستی های کوتاه مدت ۶ ماه یک ساله دوساله و... می رن به نظرم با توجه به اینکه نیازهای روانی و روحی خانوم ها با افزایش سن آنها به شدت بیشتر و پیچیده تر میشود و از طرفی با افزایش سن آراستگی اونها طبیعتاً کاهش پیدا می کنه به شدت بر خلاف مردانگی و جوان مردی هست و به نظرم در صورت داشتن شرایط اینکه یک فردی از راهی که گفتم وارد بشه و بعد از آن هم با تلاش و مداراجویی و وفاداری سعی در حفظ زندگی اش بکنه به وجدان و شرافت نزدیک تره

به عنوان یک آقا همچین دیدی دارم خوشحال میشم نظر دیگران را هم بدونم

برخی میگویند همه شرایط مالی مساعد ندارند خب اگر ندارند در عین حفظ آرامش به زندگی شون بپردازند نه اینکه مزاحم دیگران بشوند و اینکه اگر فقط دلیل سمت ازدواج نرفتند شرایط مالی هست پس چرا بیشترین آمار طلاق در قشر مرفه جامعه رخ میده و کشورهای اروپایی بیشترین آمار طلاق رو در جهان دارند؟!!!

با یک سال دوسال دوستی کسی الکی بهم نمیزنه اگه ازدواج میکرد باهمین طرفم سر یک شال دوسال طلاق میگرفت 

بازم طرز تفکرا فرق داره 

بعضیا اصلا دنبال ازدواج نیستن فقط  یکی باشه همین

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره