2777
2789

بخاطر اینکه معتاد شد کنارش وایسادم ترک کرد کمکش کردم از همه چیم زدم بعد رفت کارگاهش انقد جلوش کشبدن تا وسوسه شد لغزش کرد دوباره معتاد شد تمام زحمتام هدر رفت 

کارگاه ام دی اف داره اونجا رو با پول خودش خریده زده به اسم باباش بعد چون به اسم شوهرم نیست اختیار هم نداره برادرشوهرام متاهلن زن میارن ( یه خونه داخل کارگاه هست) هرکس و ناکسی و فامیلاش میان مواد میکشن اونجا گفتم اونجا رو از بابات پس بگیر بفروش بیا مغازه بزن دیگه هرکس و ناکس نیاد تو مغازه که نمیشه مواد کشید یا زن آورد ولی کارگاه یجای پرته و مشتری مستقیم رفتو آمد نداره انجا برادراش میان هرخلافی میکنن . گفتم پس بگیر از اون خانه ی فساد بیا بیرون من باز کمکت میکنم ترک کنی خیالم راحت باشه زحمتام هدر نمیره نه پول میخوام نه درآمد آنچنانی فقط سالم بودنت رو میخوام . میگه بعد از عید پس میگیرم . الان ۴ ساله هر سال میگه بعد از عید پس میگیرم 

بخاطر اعتیادش رابطه جنسی اصلااااا نداریم میگه سرد شدم ( شایدم شوهر منم زن میاره اونجا که با من ارتباط نداره) آخرین بار هفت ماه پیش با اصرار من بوده

اخلاقاش بد شده بخاطر اعتیادش فحش های ناموسی میده به خودمو بابام که فوت کرده ، سر هر چیزی جلو بچم کتکم میزنه بچم‌میترسه من زیر کتکاش سکوت میکنم تا بچم نترسه با مشت های خیلی محکم میزنه تو سرم بچم بغض میکنه آخرین بار هم بحث کردیم هزار بار گفت گمشو بیرون از خونم ، منم اومدم حالا التماس میکنه بیا بچه رو نگه دار من به کارام برسم 

منم گفتم حق طلاقو بده و خونه باغی که داریم بفروش یه واحد برای منو بچم بگیر باهاش زندگی کنم و نگهش دارم .

از بچم میتونه مراقبت کنه و بهش برسه که من اومدم بیرون 

من هیچییییی نمیخوام ازش به خودش گفتم تو کارگاهو بفروش یه معازه بزن محل کارت سالم باشه تو سالم باشی نه پول میخوام نه درآمد آنچنانی نه ماشین نه خونه نه طلا نه لباس هیچی هیچی فقط بابای بچم سالم باشه

الانم میگم یه واحد بخر طلاق بده بچمو خودم بزرگ میکنم نمیخوام باهات زندگی کنم چون الکی سرکارم گذاشتی که عید درستش میکنم ( توروقرآن کسی زخم زبون نزنه بهم بخاطر خود بچم اومدم بیرون که یا باباش درست شه یا بتونم جداشم خودم تو محیط سالم بزرگش کنم)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش پیام میده بیا خونه پیش بچه نگهش دار من شب عیدی سرم شلوغه بعد از عید کارگاهو از بابام‌پس میگیرم درستش میکنم( ۴ ساله هر سال میگه بعد عید پس میگیرم میدونم تا تحت فشار قرار نگیره امکان نداره کاری کنه)

باباش طمع کرده پس نمیده و زن‌جوان‌گرفته به زنش تو خاستگاری گفته من کارگاه دادم‌فلان‌قدر پولشه ( شوهر من عمرشو گذاسته تا‌پول کارگاهو جور کنه بخره) 

الانم یه بخشی از کارگاهو داده اجاره ماهی ۲۰ میلیون میگیره خرج زنش میکنه

تهدیدش کن بگو بپا میذارم هرکس زن آورد یا نشست پای پیکنیک با مامور میام بالای سرش 😐

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کار خوبی کردی شوهرت فکر میکرد تا همیشه به همین شکل میگذره الان یه تلنگری شد براش

اره من هیچ کاری نمیکردم میگفت درستش میکنم تا اینجوری چندماه سر منو گرم کنه

اگر تاپیک‌ مرداد ماه منو بتونید پیدا کنید اونجا فهمیدم زن‌میارن رژ لب و اینا بود اصلا نفهمیدم کی زن‌ میاره ولی باز تحمل کردم قهر نکردم الان جونم به لبم رسیده

کار درستی کردی

تا الان با احساسات جلو رفتی ضربه دیدی از الان به بعد منطقت و به کار بگیر

بچت هم چیزیش نمیشه پدرشه اونم پیش غریبه نیست

سفت وایستا تا اونجا رو پس بده ؛ اگر نداد مهریه ات رو بزار اجرا