2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتم پیش شوهرم و از خونش اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
همش پیام میده بیا خونه پیش بچه نگهش دار من شب عیدی سرم شلوغه بعد از عید کارگاهو از بابام‌پس میگیرم د ...

شوهرت یه اسکوله منگوله! اگه بود کارگاهو نمی‌زد به اسم باباش!!! انگار خودش هویجه ک زده ب اسم باباش! 

اینجور هم که بوش میاد اون کارگاه دیگه گیر شوهرت نمیاد عمرا اگه پسش بدن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله هر چی خیر برات رقم بخوره 

درکت میکنم ناراحت شدم 

ادم گاهی نه پای رفتن داره و نه پای موندن معلق تو هوایی 

من از زندگی با همسرم اومدم بیرون ولی الان خیلی پشیمونم ای کاش ی راهی برام پیش میومد که برگردم 

برام دعا کن خدا برام معجزه کنه من بتونم برم خونه خودم 😥😥

عزیزم مطمئنم سعی کردی بهترین تصمیمو بگیری خدا کمکت کنه و راه درست جلوی پات بزاره. فقط همین از دستم ب ...

انشالله 

برام دعا کنید بهترین تصمیمو برای خودمو بچم بگیرم

بچتو بیار پیش خودت یه وقت مواد بزنه بلایی سرش نیاره بعدشم جوابشو نده قانونی عمل کن قانون حق طلاق و م ...

عزیزم موادش تریاکه و توهم نداره 

الانم سرکار نرفته نشسته تو خونه تا بچه رو نگه داره میدونم از پسش برمیاد که اومدم خونه مادرم

بچه رو بیارم پیشم تحت فشار قرار نمیگیره و مامانم غیرمستقیم میگه بچمو نیارم 

موقتا پیش پدرشه تا یا برام خونه بگیره طلاقم بده بچمو خودم بزرگ کنم یا خودشو درست کنه

اره من هیچ کاری نمیکردم میگفت درستش میکنم تا اینجوری چندماه سر منو گرم کنهاگر تاپیک‌ مرداد ماه منو ب ...

نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهرتم با داداشاشه اصلا نمیشه اونا زن بیارن فقط و از اونجا که گفتی هفت ماهه رابطه نداشتین و به اصرار تو بوده اون یه بار، چون اگه به خاطر مواد بود کلا اون یه بارم نمی‌تونست 

شوهرم خودم دو سه ماه یه بارم به خواست من رابطه داشتیم فهمیدم خیانت می‌کرده

خواهش میکنم به خاطر خودت و بچت رو حرفت بمون حتما 

اون اگه میخواست اینکارو کنه تا حالا کرده بود پس هی فکر کرده تو ساکت میمونی پشت گوش انداخته 

کوتاه نبا اصلا بگو خونه به اسم خودم می‌خوام حداقل اگه شوهرت نداشت بله ولی هیچ اطمینانی نیست فردا اونم مثل باباش زن جوون نگیره و تو و بچت هیچی بهتون نرسه ، تازه زن دوم بدون بچه دو برابر تو حتی بهش ارث میرسه پس رو حرفت بمون

عزیزم موادش تریاکه و توهم نداره الانم سرکار نرفته نشسته تو خونه تا بچه رو نگه داره میدونم از پسش برم ...

آره بچه رو نیار فعلا 

من اگه وقتی شوهرم رفت به خاطر دلم طاقت می آوردم چند هفته دور می موندم از بچه‌ها همون موقع شوهرم تصمیمشو می‌گرفت ولی زود برگشتم و این شد که شوهرم با خیال راحت رفت پیش طرفش

انشاالله هر چی خیر برات رقم بخوره درکت میکنم ناراحت شدم ادم گاهی نه پای رفتن داره و نه پای موندن معل ...

انشالله بتونی برگردی

میشه بگی مشکلت چی بود؟

و اینکه طلاق گرفتی یا فقط جدا زندگی میکنی

عزیزم موادش تریاکه و توهم نداره الانم سرکار نرفته نشسته تو خونه تا بچه رو نگه داره میدونم از پسش برم ...

خدا کمکت کنه انشاء الله همونجوری که میخای پیش بره 

یا رب برسان یوسف کنعانی مارا....یا مهدی(عج)