2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتم پیش شوهرم و از خونش اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
رک و راست بخوام بگم بهت فکرنکنم باباش پس بده کارگاهو مگر اینکه از طریق قانون اقدام کنه و پس بگیره

یه شرایطی هست که قانونی نمیشه 

از روز اول که خریده به اسم باباش زده یعنی هیچوقت به اسم‌همسرم نبوده

و پولی که پرداخت شده از حساب خود پدرشوهرم بوده

شوهرم حتی یه کارت بانکی از خودش نداشت و کارت باباشو داشت‌پولاشو میریخت تو اون کارت

من اگر اینا رو میدونستم عمرا باهاش ازدواج میکردم

نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهرتم با داداشاشه اصلا نمیشه اونا زن بیارن فقط و از اونجا که گفتی هفت ...

راستش تو گوشیش دیدم به یه پیج درمان زگیل تناسلی پیام داده که زگیل دارم😢 تمام بدبختی زندگیم از اون کارگاه خراب شدس

راستی خونه باغ به اسم‌خودمه چون چکهاش رو مادرم داده بود تا من پر کنیم برای اطمینان زدم به اسم‌خودم ولی نمیذاره بفروشم یه واحد بخرم به هزار نفر سپرده تا مشتری میره مشتری رو میپرونن 

گفتم خودت بفروش واحد بخر برام تا بچه رو نگه دارم با بچم دوتایی زندگی کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش تو گوشیش دیدم به یه پیج درمان زگیل تناسلی پیام داده که زگیل دارم😢 تمام بدبختی زندگیم از اون ک ...

خب پس واقعا خیانت کرده 

مواظب خودت باش عزیزم برو دکتر حتماً آزمایش بده و واکسن بزن 

من خودم شوهرم خیانت کرد حتی حدود یکسال با اون زندگی کرد و هشت ماهشو کلا منو ول کرد البته من نمی‌دونستم همچین زنی وجود داره اصلا 

ولی الان قبولش کردم چون خودش اشتباهشو قبول داره و هرکاری می‌کنه که اعتمادمو جلب کنه و جبران روزای گذشته رو بکنه و حتی هرچی پول دستش بیاد ریال به ریال در جریان می‌ذاره منو و معمولا به حساب من می‌ریزه 

اینا رو نگفتم که ناراحت بشی گفتم که احیانا اگه برات سوال شد که خیانت دیدم و الان راحت بخشیدم بدونی دلیلش چیه 

ولی واسه شما یکم فرق می‌کنه 

خیانت و اعتیاد چیزی نیست که راحت ازش بگذری چون مستقیم رو زندگی و روحیه بچتون تاثیر داره پس قاطع باش به شوهرت خیلی منطقی حرفام بگو بگو من اصلا نه می‌خوام باهات لج کنم نه هیچی بگو ولی نمیتونم اینجوری ادامه بدم اگه می‌تونی به خواسته‌های من احترام بذاری بسم الله

میدونم خیلی بی تاب بچت میشی ولی مقاومت کن 

اهرم فشار خوبیه برای گرفتن حقت از  شوهرت

در جریان تاپیک هات بودم خیلی اذیتت کرد 

دیگه بس بود باید یه حرکتی میکردی

اونی  که میگفت از خونه برو حالا التماس میکنه برگرد بهترین رفتار و تو این موقعیت کن سعی کن تا جایی که ممکنه میختو درست بکوب

ان شاءالله  شوهرت درست بشه و زندگیت رو روال درست بچرخه

امیدوارم بهترین اتفاق برای زندگیت بی افته 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزیزم چیکار کردی بچتو هنوز پیش شوهرته ؟خودت هنوز خونه مادرتی؟

نه عزیزم برگشتم خونه انقدر شوهرم اصرار کرد و پیام داد و قول داده مشکلات رو نهایتا تا آخر امسال حل کنه