2777
2789
عنوان

نمیخوام زندگي کنم

49 بازدید | 9 پست

از این زندگی گوه خستم هرروز با نفرت بیدار میشم با تنفر زندگی میکنم حالم از خودم بهم میخوره کاشکی بمیرن راحت شم از این کابوس لعنتی تاپیک های دیروز رو خواستید بخونید شاید تونستید منو از این وضع افتضاح نجات بدید

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سختته و نمیتونی شروع کنی وعده نده  چون بیشتر اذیت میشی باور کن اگه شروع هم کرده بودی و نتیجه عالی داشت باز ی گوشه ذهنت ی مشکل دیگه پیدا می شد ک بره رو مُخت

ی مدت بیخیال شو به اون خود نق نق و درونت بگو همین که هستم بجز درست به چیزی بها نده ی هفته ذهنت خالی کن خستگیش در رفت بدون تصمیم یهویی برنامه هاتو بگیر رو دستت

غافلگیر میشه حسابی اون تنبلی مزاحم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

والا منم یمدت خاستم تغییر گنم دیدم حال ندارم ول کردم الانم راحتم ذهنم آرومتر هم شده زور که نیست حوصلشو ندارم شایدم مدل شخصیتیم اینجوریه راحتی بیشتربرام مهمه تا تغییر 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب اینجوری راحت نیستم ولی نمیدونم چجوری از این وضع خلاص شم

منم یه زمانی انگلیسی دلم میخاست خیلی علاقه داشتم ولی خب پول نبود شرایط جورنبود الان که پول‌هست دیگع علاقه ای بهش ندارم زندگیمم داره می‌چرخه بدون زبان 

شمااهم اگه خیلی مهمه برات باید انرژی بگیری ویتامین بخوری یبار داروخونه گفتم بیحالو کسلم دارو داد انرژی عجیبی گرفتم توهم ذخر اسمش یادم نیست بگی میدن اگه هم نیازی به یادگیری زبان نداری به خودت فشار نیار شل کن اززندگی لذت ببر

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...