2777
2789
عنوان

میترسم نتونم هیچوقت ازدواج کنم کمکم کنید پسر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 61 پست
برای ازدواج چون شما گفتید قصد دوستی ندارم

خب ببینید خانواده من خیلی اوکی هستن از اون نظر چهارجوب داریم ولی مثلا هم خودم هم خانوادم اوکی هستن ولی دنبال رابطه موقت نیستم دوست بشم اره اگه بدونم طرف موندنیه باهاش خاطره میسازم دوست هم میشم بعد ازدواج ولی الان ۹۰ درصد رابطه ها فیکه دو روزست که فقط صدمه میبینی ازش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا منو بگیر😂😂😂۲سال کوچیکترم ازت خودم ماشین دارم مغازه دارم باشگاهم دارم منم درون گرام شاید بخاطر ...

گرفتنی مگه ؟ حاضری بیای شمال زندگی کنی کلا😅

چ عجب یه پسری دیدیم دنبال دختر بازی نبود

من کلا خانوادم اینجوری بهم یاد دادن که دنبال ناموس مردم نباشم خودمم تو ذاتم نیست تهش چی واقعا؟ اخر همونی که دختر بازی میکنه سنش میره بالاتر پشیمون میشه مثل سیگاره اول میکشی اوکیه بعد معتادش میشی میخوای ترک کنی نمیشه نود درصد سیگاریا سنشون بالا میره میگن پشیمون هستیم نمیتونیم ترک کنیم ولی

اره دیدمتخوبی کهولی 20 سال کوچولو یی برا ازدواجعجله نکن مرد

خودم پس چرا فکر میکنم خیلی زشتم 😅🙄

عجله ندارم ولی استرس اینو دارم که نتونم هیچوقت ازدواج کنم 

فکر کنم یه نوع فوبیا باشه ...

خودم پس چرا فکر میکنم خیلی زشتم 😅🙄عجله ندارم ولی استرس اینو دارم که نتونم هیچوقت ازدواج کنم فکر کن ...

ن فک نکن زشتی

خوبی اتفاقا

فوبیا هم نداشته باش

سنت کمه هنوز برا متاهل شدن

کاربری دوم

ن فک نکن زشتیخوبی اتفاقافوبیا هم نداشته باشسنت کمه هنوز برا متاهل شدن

مرسی از انرژی مثبتی که دادی 

زوده ولی با درد تنهایی چه کنیم ؟کارم شده برک دانشگاه برم باشگاه برم سرکار برم خونه کسل کنندست شاید زندگی اینجوریه 

شما اهل کجایید چند سالتونه چیکار میکنید!؟

مرسی از انرژی مثبتی که دادی زوده ولی با درد تنهایی چه کنیم ؟کارم شده برک دانشگاه برم باشگاه برم سرکا ...

خب ببین این درست ترین کاره برای  رهایی از حس تنهایی

هم سن خودتم

کاربری دوم

وا هنوز سنی نداری کهواسه ازدواج و تشکیل زندگی هنوز زوده حس می‌کنی آسونه ولی اصلا اینجور نیستیعنی تک ...

میدونم سخته ولی خب با تلاش همه چی اوکی میشه عجله ندارم ولی دوست دارم کم کم دیگه با یکی اشنا بشم تا بخوای همو بشناسی خودش زمان میبره 

تک فرزندی خیلی میتونه ترسناک باشه کلا من اینجوری بودم که ارتباط برقرار کردن برام سخت بود الانشم زیاد ادم دورم باشه حالم بد میشه کلا یه جوریه به تنهایی عادت کردم .. ولی از طرفی تنهایی زیادم اذیتت میکنه 

کلا منی که درونگرا هستم دوست دارم تهش دوتا رفیق داشته باشم همین ولی اون ارتباطمون عمیق باشه