2777
2789
عنوان

کاهو میتونم بخورم اگه به کالری مجازم رسیده باشم امروز🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
عزمزمه قرص کاتس۳ رو شنیدی اسمش رو؟برای چربی سوزیه

کمک میکنه بنظرم ولی بهت بگم در حد ۳٪ 

کنار رژیمت مصرف کنی خوبه

کنار کالری شماری که اصولی ترین روش کاهش وزنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

عزیزم این حرفای غیر علمی نگو من کلی دوره تغذیه و برنامه نویسی تغذیه برای کاهش وزن گذروندم از کجات می ...

بله درسته دکتر منم میگفت باید همیشه کاهو بخوری چون بدن برای هضم کاهو وکلم وخیار و..کالری بیشتری از دریافتی کالری این مواد میسوزونه و در نتیجه به لاغری کمک میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم شیر میدم چرا نتونی؟؟؟ امضام بخون؟ الان ۶۷ شدم

میگن شیر تلخ میشه🤔

و اینکه  شیر کم میشه با رژیم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

میگن شیر تلخ میشه🤔و اینکه شیر کم میشه با رژیم

نه من پسرم ماهی یک کیلو داره اضافه میکنخ یک قطره هم شیر خشک نمیخوره 

شیرمم فراوون خواستی بهت بگم چیکا میکنم

عزیزم این حرفای غیر علمی نگو من کلی دوره تغذیه و برنامه نویسی تغذیه برای کاهش وزن گذروندم از کجات می ...

منم از خودم نگفتم مربی بهم گفته.نگفتم لاغر کننده نیست گفتم اگه شکم داره نخوره.شما هم هرحرفی دارید به اسی بگید رو نظر بقیه ریپلای نکنید.حالا خودشون تشخیص میدن دیگه چیکار کنن

نه من پسرم ماهی یک کیلو داره اضافه میکنخ یک قطره هم شیر خشک نمیخوره شیرمم فراوون خواستی بهت بگم چیکا ...

باشه عزیزم بهت درخواست میدم پیوی توضیح بده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

آفرینهمون رژیم صحیح اول نجاتت داده بعدم ورزش کمکت کردها‌امه بده تا آخر عمرت ورزش کن و لذت ببر

عزیزم میشه منت یه راهنمایی کنی

من ۶ کیلو میخام لاغر شم 

یه دکتر ماما هس میگه برنامه تغذیه برات مینویسم لاغر میکنی 

از اونور میگم برم باشگاه بدنسازی مربی برنامه بنویسه بنظرتون چیکار کنم؟ 

♡
منم از خودم نگفتم مربی بهم گفته.نگفتم لاغر کننده نیست گفتم اگه شکم داره نخوره.شما هم هرحرفی دارید به ...

تا دلتتت بخواد مربی بی سواد داریم عزیزم