2777
2789

با بچه کوچیک واقعا برام سخته نمیدونم چی‌کار کنم. به‌دعا شما نی نی سایتیا خیلی اعتقاد دارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نترس منم دو سه سال پیش رفتم سونو سینه متوجه شدم گفت باید بری جراح نمونه برداری رفتم جراح گفت لازم نیست یک ماه دیگه بیا کوچیک نشده بود بعد نمونه برداری میکنم رفتم باز سونو گفت کوچیک شده گفت بخاطر استرس و عفونت بوده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نترس منم دو سه سال پیش رفتم سونو سینه متوجه شدم گفت باید بری جراح نمونه برداری رفتم جراح گفت لازم نی ...

اخه برآمدش قشنگ معلومه اینور هم هستش

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

نترس . زن عموی منم اینطور شد . رفت پیش دکتر دور از جونت سرِطان ولی همون دکتر فقط میدونست درمانش چیه . فقط با یه قرص یکماهه خوب شد . البته روزی یکی دوبارم توی وان آب و نمک می‌خوابید. غدد کوچک شد

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
نترس منم دو سه سال پیش رفتم سونو سینه متوجه شدم گفت باید بری جراح نمونه برداری رفتم جراح گفت لازم نی ...

من که استرسم همیشه بالاست. یعنی بخاطر استرسه مال من. میشه دعا کنی برام واقعا با بچه ۱۶ماهه تو شهر غریب خیلی سخته

نترس . زن عموی منم اینطور شد . رفت پیش دکتر دور از جونت سرِطان ولی همون دکتر فقط میدونست درمانش چیه ...

جدی . کدوم دکتر بودش ؟

درد هم داری ؟من درد هم داشتم دست درد هم داشتم

ی دونه از غده های راست درد داره. غده چپ هم درد داره. بچمو‌هم شیر میدم. ای خدااااایا چرا ما مادرا اینقدر باید استرس داشته باشیم

من که استرسم همیشه بالاست. یعنی بخاطر استرسه مال من. میشه دعا کنی برام واقعا با بچه ۱۶ماهه تو شهر غر ...

انشاالله که چیزی نیست عزیزم

ی دونه از غده های راست درد داره. غده چپ هم درد داره. بچمو‌هم شیر میدم. ای خدااااایا چرا ما مادرا این ...

شاید برا شیر دهی باشه حالا یه سونو برو خیالت راحت بشه

چرا شیون و زاری میکنی؟

علاجش اینه بری دکتر 

بچه رو هم بغل کن و با خودت ببر اگر همسرت نمیتونه همراهت بیاد

اگر میاد که چه بهتر 

اتفاقا بخاطر اون بچه هم که شده باید بری دکتر نه اینکه چون اون بچه هست نری

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!