2777
2789

اگه شکم داری کاهو نخور.اگه نداری بخور .

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه چیا میشه بخوری عزیزم ؟

سبزیجات خام بدون‌هیچی هرچی خواستی بخور

آبش نه خودش

بروکلی و اینا

کلم زیاد نخور تیرویید میگیری 

آب بخور 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

دارن ..چرا ؟؟چی میشه ؟☹️

شکمت دیگه کوچیک نمیشه. کاهو شکم رو سفت میکنه و عضلانی اگه شکم نداشته باشی خوبه ولی شکم داشته باشی همونجوری بزرگ می مونه. 

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

دارن ..چرا ؟؟چی میشه ؟☹️

هیچی نمیشه من مربی بدنسازی هستم

چربی سوزی موضعی نداریم

البته که هدفمند هم نمبتونی یه جارو چاق کنی ژنتیکه

چاق و لاغری ۷۰٪ خوراک ۲۰٪ تمربن و ۱۰ ٪ خواب مفید

هیچی نمیشه من مربی بدنسازی هستمچربی سوزی موضعی نداریمالبته که هدفمند هم نمبتونی یه جارو چاق کنی ژنتی ...

اتفاقا برنج کم کردم سبکم خیلی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
هیچی نمیشه من مربی بدنسازی هستمچربی سوزی موضعی نداریمالبته که هدفمند هم نمبتونی یه جارو چاق کنی ژنتی ...

من ژن چاقی دارم ولی با ورزش و رژیم ۲۵کیلو کم کردم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

شکمت دیگه کوچیک نمیشه. کاهو شکم رو سفت میکنه و عضلانی اگه شکم نداشته باشی خوبه ولی شکم داشته باشی هم ...

عزیزم این حرفای غیر علمی نگو 

من کلی دوره تغذیه و برنامه نویسی تغذیه برای کاهش وزن گذروندم 

از کجات میاری

کاهو تو رژیم کاهش وزن عالیه و اگه کالری بیاره پایین چربی بدن سراسری کم میشه مگه بدن عقل داره این کالری از کاهو اومده یا بستنی که کجارو چاق لاغر گنه

من ژن چاقی دارم ولی با ورزش و رژیم ۲۵کیلو کم کردم

آفرین

همون رژیم صحیح اول نجاتت داده بعدم ورزش کمکت کرده

ا‌امه بده تا آخر عمرت ورزش کن و لذت ببر

آفرینهمون رژیم صحیح اول نجاتت داده بعدم ورزش کمکت کردها‌امه بده تا آخر عمرت ورزش کن و لذت ببر

😁😁😁

ولی الان نمیتونم چون شیرمیدم😅انشاالله بعد شیردهی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫