2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10154 بازدید | 171 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیبرن که ۲۳سالمه استخدامم منو کجا ببرن

وای...خیلی ناراحت شدم برات....عزیزم نمیتونی مستقل شی بری از اینجا؟ :( به اورژانس اجتماعی زنگ بزن شکایت کن...نمیدونم فقط اگه شرایطشو داری برو سنت کم نیست الهی بگردم

وایی فقط دارم اشک میریزم

خداکمکت کنه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
ب عنوان کسی ک مادرش طلاق گرفت و رفت و از سمت هرکسی ک فکرشو کنید آزار دیدم میگم لعنت ب کسی ک بچه رو م ...

خدا به دلت ارامش بده ازار و تعرض با تجاوز فرق میکنه خدا کمک حالت باشه

وای...خیلی ناراحت شدم برات....عزیزم نمیتونی مستقل شی بری از اینجا؟ :( به اورژانس اجتماعی زنگ بزن شکا ...

خیلی موارد هست که دست و بالم رو بسته برای مستقل شدن

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
خدا به دلت ارامش بده ازار و تعرض با تجاوز فرق میکنه خدا کمک حالت باشه

ممنونم من بهشون فکر نمیکنم بیست سالی گذشته از اون روزا 

ولی خب هیچ وقت مامانمو نمیتونم ببخشم چندسالی هم میشه ک باهاش قطع ارتباط کردم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

وقتی میگم خیلی چیز ها هست واقعا ذهنم نمیکشه 

نمیخوام بهشون فکر کنم 

مثلا من ۴ روز بود هیچی نمیخوردم طول روز با اب قند سرپا بودم دوتا دانشگاه امتحان میدادم مدرسه تدریس میکردم

چون مامانجون غذا فقط واسه خودشون درست میکنه هرچند که من نمیرسم برای ناهار و نمیتونم بخورم 

هرچی هم بگیرم برمیدان از اتاقم حتی پول توی کیفم برمیدارن صبح ها مجبور میشم پیاده برم مدرسه 

دیگه امروز عمه برام غذا اورد و قبل این که برم امتحان خوردم 

باور نمیکنین من نون بردارم از یخچال دعوا میشه که چرا دست زدی 

نون خالی…

واسه خودمم بگیرم بذارم اتاقم بازم حرف میشنوم. که ما ادم نیستیم میخری میبری تنها میخوری 

تا وقتی پول بدم خوردو خوراکشونو بدم خوبن 

ولی منم نمیرسونم ینفر ادمم 

کلی قسط دارم میدم ماهانه 

چی بگممم‌

خودتون تصور کنین