2777
2789
عنوان

یکسال پیش بهم ت جاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 142 پست
عزیزم درکت میکنم واقعا آسیب روحی سنگینی داره بنظرم به روانشناس مراجعه کن که آسیب روحیت رو کمتر کنه و ...

ولی من تو آینده چیکار کنم یکیو اگ بخام دوست داشته باشم چطوری اینو بگم بهش 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من تو آینده چیکار کنم یکیو اگ بخام دوست داشته باشم چطوری اینو بگم بهش 💔

از لحاظ ذهنی فقط روانشناس می‌تونه بهت کمک کنه 

اگر کسی تو رو دوست داشته باشه مطمئن باش اینجوری هم دوستت داره 

هر چند چیز خیلی جدی ای توی دنیای الان نیست 

خو اگه با ک ره نیستی باید خیلی فکر کنی راجبش چون بعدا بخوای ازدواج کنی متاااسفانه این موضوع برا خیلی ...

هدفش ازدواج متاسفانه یا خوشبختانه چون من ازش برگشته بودم اون کارو کرد ک پام گیر بیفته آخه 

نمیتونم باهاش ازدواج کنم اصلا دوسش ندارم هیچ متنفرم ازش 

میخام ترمیم کنم نمیدونم چی بشه... اخه من که نخواسته بودم بزور شده پس ترمیمش هم چیزی از من کم نمیکنه

یه سوالی فکر منو درگیر کرد ببخشید میپرسم ولی رابطه سطحی داشتین و اون بدون اجازه دخول انجام داد؟  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

میتونی نامزد کنی و بهم بزنی..اینطوری عروسی نمیکنی و بعدا میتونی ازدواج کنی بگی نامزدی بعم خورده داشتم..قبل هر اقدامی هم برو دکتر..اصن شاید اشتباه میکنی و بکارتت سرجاشه

خودم مهم نیستم؟ من چطوری با این اشغال زندگی کنم تاوان ی اشتباه انقد بزرگ اخه

گلم دکتر رفتی از کجا میدونی بکارتت آسیب دیده خونریزی داشتی یانه؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

از لحاظ ذهنی فقط روانشناس می‌تونه بهت کمک کنه اگر کسی تو رو دوست داشته باشه مطمئن باش اینجوری هم دوس ...

میدونم که واسه اروم کردن من اینو میگی (:

اما منو تو که خوب میدونیم اینجا ایرانه/: