2777
2789
عنوان

یکسال پیش بهم ت جاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 142 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه ما دخترا گیر ی مشت ادم عوضی افتادیم که به هر طریقی دنبال سواستفاده هستن امیدوارم همسر آیندت ادم عاقلی باشه و بتونه کنارت باشه و همدمت باشه و بخاطر این موضوع هیچوقت سرزنشت نکنه

عرضشو دارم اما نمیخام دیگه باهاش روبه رو شم شاید درکش برات سخت باشه همه چیز بخوره تو فرق سرش ایشالا ...

همه چیز احساس نیست از عقلتم کمک بگیر

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
پس باکره نیستی بمیرم برات نمیشه باهاش نامزد کنی بعد طلاق بگیری ؟؟

طرف بهش تجاوز کرده  ایشون حتی بهش نزدیک هم می شه حالش بد می شه 

من ۱۵ سال پیش یه موتوری از پشت سرم رد شد و به پشتم دست هست هنوز بعد ۱۵ سال موتوری از پشت سر از کنارم می خواد رد بشه بدنم می لرزه و برمی گردم و نگاش می کنم که یوقت مزاحم نباشه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

😂باشه

دوست خوبم کلمه تجاوز خیلی سنگینه   اگ خدایی نکرده بهت تجاوز میشد باخودتم نمیتونستی این داستانو مرور کنی  خیلی ریلکس راجبش حرف زدی باورش سخته برام 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
پس باکره نیستی بمیرم برات نمیشه باهاش نامزد کنی بعد طلاق بگیری ؟؟

خدانکنه عزیزمممم(:

نه عزیزم بدتر میشه اینجوری شاید بتونم ترمیم کنم و کسی نفهمه اونجوری همه بهم میگن مطلقه 

ی چیزی میگم ولی نپرید بهم چرا نمیری بکارتتو ترمیم کنی؟

خب عزیزم اخه نمیشه بکارت رو ترمیم کرد فقط جای پرده یه بخیه میزنن که اونم اگه یه ماما معاینه کنه میفهمه جدای ازاین تو رابطه اونقدر خونریزی میکنه که حد نداره

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من