2777
2789
عنوان

یکسال پیش بهم ت جاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4245 بازدید | 142 پست
میدونم که واسه اروم کردن من اینو میگی (:اما منو تو که خوب میدونیم اینجا ایرانه/:

ببین بیا چنتا مثال بزنم برات 

دوست من خودش با خواست خودش با پارتنرش رابطه داشت و چندسال بعد با یه آقا آشنا شد و آقا این مورد رو پذیرفت و باهاش ازدواج کرد 

یه دوست دیگم اونم بکارتش آسیب دیده بود نمی‌دونم به پارتنرش گفت یا نه اونم باز با یه آقا که جفتشون عاشق هم بودن ازدواج کرد 

یکی از اقواممون با یه خانم که دوبار ازدواج کرده بود و یه بچه داشت ازدواج کرد و با اینکه  همه مخالف بودن جنگید و باهاش ازدواج کرد 

اونی که عاشقت باشه مطمئن باش هر جوری باشی میخوادت

درسته اینجا ایرانی ولی تو تقصیری نداشتی که بخوای زندگی رو برای خودت سخت بگیری و اعتماد به نفست رو از دست بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برو دکتر زنان بزار معاینه ات کنه گاهی اوقات دفعه اول بکارت کامل از بین نمی ره و شاید ارتجاع ...

میگه خونریزی داشتم پس بعیده ارتجاعی یا حلزونی یا سخت باشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

به نظرم برو دکتر زنان بزار معاینه ات کنه گاهی اوقات دفعه اول بکارت کامل از بین نمی ره و شاید ارتجاع ...

من اونو از زندگیم پرت کردم بیرون نمیخام حتی قیافشو ببینم

شماعم اگه قصد ازدواج کردی بنظرم با طرف مقابلت صحبت کن و همه چیو توضیح بده اگه واقعا طرز فکرش درست باشه و ادم عاقل و باشخصیتی باشه درکت میکنه و میفهمه تو بچه بودی هیچ تقصیری نداشتی و با میل خودت این کارو نکردی اگرم حقو ب شما نداد بدون خیلی از لحاظ عقلی و شخصیتی لول پایینی دارن 

خداکنه(:

اصلا یه بار دکتر می گفت اون خونریزی دفعه اول معمولا به خاطر ترس از رابطه هست و منقبض شدن اون قسمت بدن و آسیبی که با رابطه به اون قسمت وارد می شه  و اگه ترسی از رابطه نباشه معمولا خونریزی زیادی اتفاق نمی افته 

از من در حد چند قطره بود خودم فکر می کردم الان کلی خونریزی می کنم 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

با همین اقای ایکس متجاوز پررو زورگیر ازدواج کن با یه مهریه سنگین بعد دودمانشو به باد بده و ارامش بر ...

عرضشو دارم اما نمیخام دیگه باهاش روبه رو شم شاید درکش برات سخت باشه همه چیز بخوره تو فرق سرش ایشالا سر خانواده خودش بیاد