سلام میدونم قراره خیلی مورد قضاوت قرار بگیرم اما من حرفمو میزنم...
سه سال اندی پیش با یکی از اقوام وارد رابطه شدم ۱۵ سالم بود میدونم خیلی اشتباه کردم اما چون اشنا بود اشنای نزدیک اقای ایکس و کلا قصدمون از اول ازدواج بود سه سال باهم صحبت کردیم انقد قهر و آشتی زیاد بود که حالم بهم خورد گفتم نمیخامت و برو اما اون انقدر ادای عاشقا رو در اورد نمیدونم واقعی بود ادا بود ک نرفت و نزاشت برم التماس گریه و.. بازم این روال بود و همیشه بعد چند وقت تصمیم بر جدایی میگیرفتیم اما اون میومد و نمیزاشت برم ی روز گفت بیا ببینمت چون قبلنم باهم بیرون رفته بودیم بزور اون کارو باعم کرد اصلا دوست ندارم با جزییات بگم چطوری با زور شد و چ اتفاقی افتاد و من بعد از اون به کلللللل ازش متنفررررررر شدم حتی الان بعد از یکسال هنوز حالم ازش بهم میخوره همچنان منتظره ک برگردم بهش اما من نمیتونم دلمو صاف کنم حتی اگ ازدواج کنم بدتر میشم نمیتونم باهاش زندگی کنم اصلا نمیتونم قیافشو دیگ تحمل کنم چیکارررر کنم من اگه بخام با یکی دیگه ازدواج کنم این ابرویزی چطوری توضیح بدم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میتونی نامزد کنی و بهم بزنی..اینطوری عروسی نمیکنی و بعدا میتونی ازدواج کنی بگی نامزدی بعم خورده داشتم..قبل هر اقدامی هم برو دکتر..اصن شاید اشتباه میکنی و بکارتت سرجاشه
خودم مهم نیستم؟ من چطوری با این اشغال زندگی کنم تاوان ی اشتباه انقد بزرگ اخه
گلم دکتر رفتی از کجا میدونی بکارتت آسیب دیده خونریزی داشتی یانه؟
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم