2777
2789
عنوان

نفقه و خرج بچه

95 بازدید | 12 پست

بچه ها خانوم واقا بچشون یک ساله بوده جدا شدن بچه دادگاه گفته بعد هفت سالگی دست پدر باشه بعد از هفت سالگی پدر نیومد بچه رو ببره خرجم نداد ازدواج مجدد کرد الان بچه بزرگ شده پدرش هم فوت کرده خرج و مخارج این چند سالش چی میشه خانوم میتونه از ورثته پدرش بگیره با کلا ارث این بچه چی میشه بالای هجده ساله

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

ارث که خب سهم داره

در مورد نفقه هم وکیل بگیرن میتونن از ارث بخوان

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست ارث کنه

دختره خودش چموشه با اینکه پیش مادر بزرگ شده ولی به شدت کینه داره که چرا از پدرم طلاق گرفتی پدر هم دست بزن داشته و می‌خواسته مادر و از تهران ببره نیشابور واسه همین طلاق گرفتن دختره الان خیلی اذیت کن شده یه ریال از خانواده پدرش نمیگیره فقط میگه مادر پول بده الان خانوم می‌تونه درخواست نفقه این چندین ساله بکنه از ورثه پدر

ارثش سر جا هست ربطی به طلاق مادر نداره

دختره خودش چموشه با اینکه پیش مادر بزرگ شده ولی به شدت کینه داره که چرا از پدرم طلاق گرفتی پدر هم دست بزن داشته و می‌خواسته مادر و از تهران ببره نیشابور واسه همین طلاق گرفتن دختره الان خیلی اذیت کن شده یه ریال از خانواده پدرش نمیگیره فقط میگه مادر پول بده الان خانوم می‌تونه درخواست نفقه این چندین ساله بکنه از ورثه پدر

از پدر ارث میبره هزینه های زندگیشم بابد بده چه پیش مادر باشه چه نه

ارث که خب سهم دارهدر مورد نفقه هم وکیل بگیرن میتونن از ارث بخوان

دختره خودش چموشه با اینکه پیش مادر بزرگ شده ولی به شدت کینه داره که چرا از پدرم طلاق گرفتی پدر هم دست بزن داشته و می‌خواسته مادر و از تهران ببره نیشابور واسه همین طلاق گرفتن دختره الان خیلی اذیت کن شده یه ریال از خانواده پدرش نمیگیره فقط میگه مادر پول بده الان خانوم می‌تونه درخواست نفقه این چندین ساله بکنه از ورثه پدر مهم اینجاست چند وقت پیش تماس گرفت با عمه هاش همش گفت نمی‌شناسم شمارو دختره تهرانه خانواده پدر نیشابورن برا همین اصلا نیمدونم چی دارن چی ندارن 

ارث که میبره قطعا

الان ارث که مال خود دختره میشه اینقدرم بدحنسه ولی خوب موارد الان هزینه های نفقه این چند سالش میخواد میشه کاریش کرد 

دختره خودش چموشه با اینکه پیش مادر بزرگ شده ولی به شدت کینه داره که چرا از پدرم طلاق گرفتی پدر هم دس ...

آره میتونه وکیل خوب بگیره می تونه

اتفاقا قبل از تقسیم ارث دین گردن میت پرداخت میشه و این موضوع میتونه به عنوان دیون مطرح بشه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت