2777
2789
عنوان

به نظرتون هرکی دکتر نشده خنگه

237 بازدید | 31 پست

مادروپدرم همش منوسرزنش میکنن که چرادکترنشدی درحالی که من اصلابه پزشکی اصلاعلاقه ای نداشتم تویه مدرسه غیر انتفاعی تدریس میکنم به نظرشماهم دکتراچون درآمد بالایی دارن خیلی ازادمای معمولی سرترن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷۰ درصد دکترا درآمدشون پایینه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

وا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

نه

هر شغلی ارزش خودشو داره استعداد خودشو میخواد اگه فقط دکتر داشتیم که جامعه لنگ بود

ایران صنعتش قوی نیست بخاطر همین شغلی که رونق داره درمانه اونم تازه همه پزشکا نه

طرز تفکرشون اشتباهه

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

داداش منم خیلی تلاش کرد و ولی نشد و معلم شد 

مادرم همین سرکوفتا رو میزنه بهش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

والا من الان 12 تجربیم و حس میکنم از بی عقلی و کم فکریم اومدم تو این راه.

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡