2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قسم بخور قسم بخور شاید باورم شد😂سنگر آخرم نفرینه راستی یادم نبود، میگما چطور یخ نزدی تو تراس 😂😂😂

منم این دستگاه رو استفاده کردم البته دو سال بعد زایمان 

خیلی زود برمیگرده 

من حس میکنم عکسه برای روز اولشه

طبیعی خوبه یا سز؟ من کدومو برم

من طبیعی بودم راضیم بیمارستان خوب برو 

بگو تیم جدا بیان برا ترمیم چون گشاد شدم 😄

ولی بازم بهتر از سز هست پوستم خوب نیست اگ سز میکردم دوبرابر میموند شکمم عین قبل

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
برای پول چه کارها که نمیکنن، از بدنت متشکر باش و بش صدمه نزنسالم خوری و پیاده روی همین

۳ ساله باشگاه میرم 

حجم موضعی میخام

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم این دستگاه رو استفاده کردم البته دو سال بعد زایمان خیلی زود برمیگرده من حس میکنم عکسه برای روز ا ...

غذا بخوری برمیگرده؟ 

مگ چربی هارو اب نمیکنه ؟ جلسه ای چند شد

قسم بخور قسم بخور شاید باورم شد😂سنگر آخرم نفرینه راستی یادم نبود، میگما چطور یخ نزدی تو تراس 😂😂😂

حتی لباس نمیزاره کنار بچه اش عکس بگیر

یا با همین لباس مجدد بره تراس عکس بگیر 

من مال دو سال پیشه جلسه ی 3آره می‌گفت باید خیلی رعایت بکنی و ورزش و...

جلسه ای ۳ میلیون ۲ سال پیش