2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بیکار که نیستم پاشم لباس عوض کنم بچه رو بیدار کنم عکس بگیرم به جان مامانم دروغ نمیگم آخه مگه مری ...

بچه رو بیدار نکن 

لباسم عوص نکن اندامت اگ همین باشه عالیه گاو پیشونی سفیده با هر لباسی داری عکس بده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
گلم بیکار که نیستم پاشم لباس عوض کنم بچه رو بیدار کنم عکس بگیرم به جان مامانم دروغ نمیگم آخه مگه مری ...

تبلیغاته پولشو میگیری

فقط خاک تو سرت که با عکس فیک به چند تا مادر تازه زائو حس بد میدی

بجای قسم خوردن عکس بگیر

چطوری تو سرما این لباس پوشیدی همسر یا خواهری کسی عکس گرفته 

بعد الان شدی بیکار.

مگه اولین بار اومدی این سایت ک نمیدونی چنین عکسی ازت میخوان.

تابلو فیکه عکس و تبلیغ دکتر

تبلیغاته پولشو میگیریفقط خاک تو سرت که با عکس فیک به چند تا مادر تازه زائو حس بد میدی

اگ بدونی چقدر غبطه خوردم 🥲دیشب به ابدو فکر میکردم الان مطمینم شدم بسی زیباست😍

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
تبلیغاته پولشو میگیریفقط خاک تو سرت که با عکس فیک به چند تا مادر تازه زائو حس بد میدی

به جان مادرم تبلیغات نیست 

به جان بچم دروغ نگفتم 

بفهم حرف دهنتو شما