2777
2789

بدون ارایش شبیه روحم🤣

بعدم اصلا ارایش غلیظ بلدم نیستم ملایم 

نکنم؟

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

ارایش نکن عروسیه مگه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا حس بدی میده 

اون طرف چهل روزه یکیش رو از دست داده ولی یه فرد دیگه اصلا مهم نیست براش و برای بی روح نبودن صورتش و خوب به نظر اومدن توی مجلس ختم آرایش کرده

حداقل در ظاهر این غم رو حفظ کن و اگه خیلی بخوای ارایش کنی یه رژ کمرنگ بزن فقط

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

در حد یه کرم و رژ کم رنگ عب نداره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه واقعا حس بدی میده اون طرف چهل روزه یکیش رو از دست داده ولی یه فرد دیگه اصلا مهم نیست براش و برای ...

۹۰ سالش بوده 

خودشون ک عین خیالشون نی راحت

نهایت فقط ابروت رو اگه کم پشت هست با مداد یا ریمل .... درست کن

ریمل و ژل ابرو که میزنم با زد آفتاب فقط رژ و رژگونه موندم😐🤣

الان دیگه مراسم عزا عین عروسیه 

بکنی هم کسی نمیفهمه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....