2777
2789
عنوان

بنظرم مرد زیر صدوهشتاد و پنج کوتوله ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 120 پست
وقتی خودت یک متر و نیمی:

عزیزم واقعا قدت ۱۶۶ هس و میگی بلند قدی؟من اول راهنمایی بودم از الان تو بلند تر بودم اگه بالای ۱۷۰ بودی بتید میگفتی قد بلندم البته یکی از اشناهای ما هم قدش حدودا ۱۶۵ بود فقط به قد شوهرش افتخار میکنه که ۱۹۰ هس بیشتر اونهایی دنبال قد هستن که عقده قد بلند دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از این بلندترم نمیگم بلندم یکی باشه هم قدم باشه دوسه سانت کافیه اینا چقدر توقعشون بالاست

من ۱۷۷ هستم همسرم ۱۸۳

در رابطه با قد فقط همینکه ارم کوتاه‌تر نباشه خداروشکر میکردم

بعد دختری که حتی خودش جزو قدبلندا نیست پسر زیر ۱۸۵ رو‌کوتاه میدونه

خب واقعا کوتاهن مثلا من با قد ۱۶۶ کنارشون می ایستم تا گردنشونم ولی درستش اینه تا قفسه سینه‌شون باشم

مشکلت همینه فانتزی داری کنار یه مرد کوتاه باشی😑

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خب خودم قدم بلنده چرا باید با یکی ازدواج کنم که بچه هام کوتاه بشن ژن قد بلندیم خراب بشه

هرحرفتو که میخونم خودمو توش میبینم اسی منم همین طرز تفکراتتو دارم اکثر کامنتاتو لایک کردم الان امااا ببین تهش عاشق یکی شدم ک قدش کوتاهه به قول یکی از کاربرا هرچی بگی برعکس همون میشه

اسی عنوان و جملاتی که نوشتی سرشار از عقده و کمبوده فکر کنم تنها چیزی که خدا بهت داده فقط قد بلنده

قد ایشون ۱۶۶ بعلاوه اینکه حداقل ۱۵ کیلو هم اضافه وزن دارند توی سن ایشون ۱۵ کیلو اضافه وزن خیلی زیاده بلند نیستش عزیزم