2777
2789
عنوان

بنظرم مرد زیر صدوهشتاد و پنج کوتوله ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 120 پست
چون حقیقته وقتی کنار بقیه ام از ۹۰ درصدشون بلند ترم تو ایران بلند محسوب میشمولی تو کشورای شمالی مثل ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 با قد ۱۶۶ از ۹۰ درصد بلند تری؟ کجا زندگی میکنی مگه والا خودتم کوتاه محسوب میشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب واقعا کوتاهن مثلا من با قد ۱۶۶ کنارشون می ایستم تا گردنشونم ولی درستش اینه تا قفسه سینه‌شون باشم

وااا؟ 

خدا بخورتت دختره کوتوله! 

مرد ۱۸۰ میدونی چقدر از سرتم زیاده؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خب دیگه شما داری خودت رو با ایران مقایسه میکنی ولی مردای کشورت رو با سوئد و فنلاند 😂

من از این بلندترم نمیگم بلندم یکی باشه هم قدم باشه دوسه سانت کافیه اینا چقدر توقعشون بالاست 

خب واقعا کوتاهن مثلا من با قد ۱۶۶ کنارشون می ایستم تا گردنشونم ولی درستش اینه تا قفسه سینه‌شون باشم

منم قدم ۱۶۶

کجای این قد بلنده؟استارتر حالت خوش نیستا

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

۱۶۶ خودت و بلند قد میدونی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 با قد ۱۶۶ از ۹۰ درصد بلند تری؟ کجا زندگی میکنی مگه والا خودتم کوتاه محس ...

دقیقااااا متوسط به پایینه 

یاد اون میم افتادم دختر کوتوله میگفت پسر زیر ۱۹۰ کنسله🤣🤣🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خب که چی یعنی مردی که زیر ۱۸۰قد داره آدم نیست 

نمیشه فکر کنید بعد حرف بزنید 

میخوای اصلا مردای زیر ۱۸۰ و بکشیم بریزیم تو چاله آتیش بزنیم که تو آروم بشی؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وقتی خودت یک متر و نیمی:

معلومه طایفه کوتاهی داری یا توی شهر دورافتاده زندگی می کنی که نمی دونی ۱۶۶اصلا ابدا حتی به بلندی نزدیک هم نمیشه،به هر حال انشااله از غارت هرچه سریع تر خارج شی ورگرنه پیش ما گفتی جای دیگه از این حرفا بزنی آبروت میره

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40