2777
2789
عنوان

بنظرم مرد زیر صدوهشتاد و پنج کوتوله ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 120 پست
خودت چندیمن۱۸۲ کسی که دوسش دارم ۴سانت از خودم کوتاه تره

همسن شوهر منه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خب واقعا کوتاهن مثلا من با قد ۱۶۶ کنارشون می ایستم تا گردنشونم ولی درستش اینه تا قفسه سینه‌شون باشم

قدت ۱۶۶ عه؟ بعد میگی بلندی 😐

شما کاملااا متوسط هستی عزیزم 

یجوری گفتی بلندم فک کردم قد خودت ۱۸۰ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم ۸۱ 

اتفاقا هرجا میریم از متوسط اقایون بلند تره ! 

پس از نظر شما دوسوم اقایون کوتان! 

فکر نمیکنی شاید خودت زیادی بلندی؟ 

البته من برعکس زیاددیدم خانوم قد بلند شوهرش ۱۷۵ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اووو اسی ی جوری گفتی بلندم گفتم الان دو متری چطور 166 بلنده بعد مثلا 180 یا 175 برا مرد بلند نیس من ...

خدایاااا

خودشوبین ایرانیا بلند میدونه،مردارو با مردای سوئدمقایسه می کنه

زن عموم ۱۷۳هست نمیگه من بلندم،عمم هم ۱۶۶میگه کوتاهم یا خیلی مثالای دیگه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اووو اسی ی جوری گفتی بلندم گفتم الان دو متری چطور 166 بلنده بعد مثلا 180 یا 175 برا مرد بلند نیس من ...

بخدا منم ۱۷۱ ام نمیگم بلندم 

بعد پسر ۱۸۰ به بالا بنظرم خوبه 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
تو ایران متوسطه در اصل کوتاه محسوب میشه

ای خدا دختر جون چند سالته؟

توی ایران متوسطه اینا؟

میانگین قد مرد ایرانی طبق سنجش جهانی ۱۷۳ هستش!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اخه ژن قد بلندیش حیف میشه خواهر اینطوری نگو

ایشون قدش متوسطه من حس کردم ۱۹۰ قد دارند که این مدلی صحبت می کنند!

من با وجود ۱۷۱ قد نظرم اینکه ۱۸۰ هم برا آقایون نسبتا بلند محسوب میشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

تمام وجودم رو برای همسرم میدم یک تار موی همسرم که بهش میگی کوتوله رو با هزاران قد بلند عوض نمیکتم....واقعا شعور داشتن نعمتیه که خدا به هر کسی نداده 

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

کاش آنقدر سطح فکر و  فهممون رو بالا ببریم که از زدن برچسب هایی مثل کوتوله، دراز، کچل، سیاه و امثال این اصطلاحات پرهیز کنیم. 

نمیدونم از کی قد و مشخصات ظاهری اینقدر مهم شد که به راحتی دیگران رو زیر سوال می‌برید و مسخره میکنید؟؟