2777
2789
کی ازدواج میکنم اول اسمش یا مشخصاتش

من جواب نمیدم یکی دیگ هستند بانو

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله هروقت باز شد بگو دوتا سوال مهم دارم ممنون

قربانت🖤🙏 ان شاءالله حتما در پناه حق

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اره لامصب نی نی اسیت ادمو میکشه داخل خودش

خیلی حل نشو داخلش

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
نه گلم مشکی تنمه.میشه ماه تولدم هم بگی بی زحمت

😃🖤بله ی چی تیره مایل ب قهوه اییی یهو جلو چشام اومد انرژیت  تونستم ی دقیقا برقرار بشم فقط 🙏🖤

خواهر مال منم جواب میدی؟خصوصیات اخلاقی ام.ماه تولدم.شغل من در آینده.مرسی.

پاییز

مغرور ولی بحت میگن چشات قشنگه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

نه بابا حواسم هست

پایدار باشی

بیکار بودم گفتم یکم فضولی کنم مثل بعضی ها

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره